31-05-2011, 09:45 PM
Ma bucur ca vii atat de repede cu nexturile, chiar ma bucur. Nu ma lasi mult in suspans, insa au fost indeajuns orele astea cat ma tot gandeam ce o sa se intample. Deci… Hun… Hunter ala e… un ipocrit ! Atat am de spus despre el. Nu intelege gresit, sweetheart, i-ai conturat bine caracterul > :D< si imi place acest bad guy… Dar totusi, incerc sa ma gandesc si la saracutul Kaito. O da din lac in put !!!
Chiar imi e mila de el :-s Ma intreb ce idei mai ai pentru ca deja ma dai pe spate, in sensul bun xD
Bafta la scris si astept capitolul urmator mult, mult ^^
Chiar imi e mila de el :-s Ma intreb ce idei mai ai pentru ca deja ma dai pe spate, in sensul bun xD
Citat:-I-a aminte la ce spun caine,de-acum inainte vei face absolut tot ce-ti spun eu,inteles?Replica asta a umplut paharul, chair imi venea sa bag mana prin monitor ( insa si din cauza ca era serverul ocupat -.-‘ ) si sa il strang pe roscat de gat. Cum se poate adresa asa fratelui sau ? Deci pana la urma sunt frati ( incest, omfg, omfg =P~ ) si o sa fie numai yaoi, yaoi ^^ Da, da, da, buuut… saracul Kaito. Poate mai apare vreun personaj :-< Anyway, ficul il voi citit pana la capat.. deci, stai calma iubita > :D<
Bafta la scris si astept capitolul urmator mult, mult ^^