Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trairi demonice

Sara poate e si vina mea, trebuia sa ma adancesc si mai mult in miezul continutului si za urmez firul desfasurarii idei tale interesante.
Deobicei nu la toti ne sta in caracter sa citim ganduri, deci nu aveam cum sa ma prind inca din prima cum doresti tu sa desfasori intreaga actiune. Insa Oxana este o fire complexa aproape chiar simpla prin complexitatea starii ei sufletesti, fizice si morale.. si imi dau deja seama daca ma adancesc mai mult in continut ca asa doresti tu sa desfasori totul. :-)
Si nu spun ca nu-mi place, din contra ne lasi in mister. ;)

Chiar si asa totusi, incearca sa descrii ceva mai mult.. sau ma gandesc ca este destul de simplu si nu foarte amplu acest capitol, fiindca idea principala este conversatia dintre antic si Oxana, pentru ca deja misiunea de salvare a lui Chris este deja incheiata.. ;;)
L-a gasit inconstient, intr-o stare vatamanta .. dar inca intreg. :))
Dar misunea propriu zisa inca nu este terminata, deci inseamna ca mai dureaza pana avem sa aflam ce nebunii au sa se mai intample si cate lucruri interesante mi-au iesit in cale de la tine.. nici nu-ti dai seama cat de pusa pe jar sunt de curiozitate.

Totusi capitolul nu a fost foarte palpitant, adica s-au intamplat foarte putine, iar momentul culminant se imparte in doua:
1` Ar fi acolo cand isi da seama Oxana ca are de aface cu un antic
2` La final, cand misterioasa creatura ii da de stire ca a venit degeaba si ca dupa trei zile tre' sa se intoarca la locul unde credea ca se afla pricina.

E scurt, mai sec, insa are si parti mai pline de suspans.. nu unul care sa te dea chiar asa de mult pe spate, dar merge.
Data viitoare amplifica actiunea si descriere.. bine acum depinde cat de ampla este idea capitolului urmator si viitoarelor.
Bafta si multa inspiratie ! >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Trairi demonice - de Allison - 22-05-2011, 10:22 PM
RE: Trairi demonice - de sarawulf - 23-05-2011, 12:05 AM
RE: Trairi demonice - de Dragonz Eyez - 24-05-2011, 12:07 AM
RE: Trairi demonice - de hiimera - 29-05-2011, 02:23 PM
RE: Trairi demonice - de Allison - 31-05-2011, 10:23 AM
RE: Trairi demonice - de hiimera - 31-05-2011, 12:16 PM
RE: Trairi demonice - de Twisty Emerald - 31-05-2011, 12:48 PM
RE: Trairi demonice - de Allison - 17-06-2011, 12:32 AM
RE: Trairi demonice - de Twisty Emerald - 17-06-2011, 04:24 PM
RE: Trairi demonice - de Blood_Angel - 12-08-2011, 07:07 PM