31-05-2011, 09:49 AM
Cand am vazut poza cu Hunter eram in plin soc, nici nu ma mai gandeam la nenorocitul de Akihiro, Hunter e mai bun :"> si vad ca e bun si in senul bun al cuvantului[ ce ai inteles?:|] :))
-H-Hunter...eu...iertati-ma,nu am stiut... hmp...de parca ar conta ca-ti ceri tu scuze :|
Totusi...imi e mila de...cum il cheama? Oh Akihiro c-a fost violat >>
Hm..deci ii e frate :-? Dragut, insa asta nu inseamna ca nu pot fi impreuna, nu? :]] Doamne la ce ma gandesc si eu cand saracul Keito e urat de sparta T_T
[...]nu va mai trebui sa faca lucrurile la care Akihiro l-a supus insa...oare chiar asa era? Bine, aici pun semnul intrebarii "?" d-abia astept sa vad ce o sa urmeze :X
Iti urez multa bafta si inspiratie incontinuare!!! <3
-H-Hunter...eu...iertati-ma,nu am stiut... hmp...de parca ar conta ca-ti ceri tu scuze :|
Totusi...imi e mila de...cum il cheama? Oh Akihiro c-a fost violat >>
Hm..deci ii e frate :-? Dragut, insa asta nu inseamna ca nu pot fi impreuna, nu? :]] Doamne la ce ma gandesc si eu cand saracul Keito e urat de sparta T_T
[...]nu va mai trebui sa faca lucrurile la care Akihiro l-a supus insa...oare chiar asa era? Bine, aici pun semnul intrebarii "?" d-abia astept sa vad ce o sa urmeze :X
Iti urez multa bafta si inspiratie incontinuare!!! <3
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]