30-05-2011, 10:29 PM
Capitol nou ! Yes ! Deci cu ce sa incep cu altceva decat cu incepututl? Iar inceputul este... chiar poza cu Hunter. Deci, sweety, cred ca m-am indragostit de personajul asta inca de la inceput :x Ce sa mai zic de comportament? Ei bine, nici Kaito nu e mai prejos.
Stiam eu, stiam ca o sa il salveze cineva pe micutul ala. Si bine i-a facut Hunter aluia, deja ma calca pe nervi, cu toate ca na, mi-a placut scena aia cu violul din primul capitol :">
Anyway, credeam ca nu vei aduce aminte vreodata de ce i-a soptit Hunter blondului, dar uite ca ai facut-o... Si, dupa cum ma gandeam si eu ca e fratele lui...
Ba'bye pui :3 chuu~ :*
Stiam eu, stiam ca o sa il salveze cineva pe micutul ala. Si bine i-a facut Hunter aluia, deja ma calca pe nervi, cu toate ca na, mi-a placut scena aia cu violul din primul capitol :">
Anyway, credeam ca nu vei aduce aminte vreodata de ce i-a soptit Hunter blondului, dar uite ca ai facut-o... Si, dupa cum ma gandeam si eu ca e fratele lui...
Citat:’’Sunt fratele tau’’Cum ti-am mai zis, replica asta mi-a transmis o multime de sentimente si fiori, foarte dragut. Ce pot spune doar ca astept nextul? Cam naiv blondul sa il creada, dar na, ar fi culmea sa nu fie fratiso :))
Ba'bye pui :3 chuu~ :*