Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea care trebuie iubită (+18)

Helău.
Fără alte introduceri, îţi spun clar că-mi place titlul, care, dacă nu mă înşel, este descrierea numelui tipei, Amanda. Totuşi, sper să mai fie altă legătură între titlu şi conţinut... Ştii tu, una ascunsă : - " .
Descrierea: A fost cam puţină la început, dar acum e mai bine. Însă, văd eu, că te pierzi uneori în povestirea evenimentelor încât uiţi să spui cum se simt personajele. Vreau să spun, doream să ştiu puţin mai concret cum s-a simţit Amanda când a făcut sex prima dată cu David, nu doar că o doare. Şiii... încearcă să descrii mai bine şi camerele, încăperile alea mai importante, ca să-şi facă şi cititorul o părere per ansamblu despre loc.
Dialogul: Nu e sec şi îmi plac replicile personajelor. Mă rog, nu toate. Doar cele mai acide, mai ales din partea Amandei.
Acţiunea: Decurge lent şi plăcut. O grăbeşti unori prea mult. Spre exemplu, am văzut că Ana avea o listă de victime asemănătoare cu lista "oamenilor cu care trebuie să mi-o trag " . Însă, în momentul în care ţi-o tragi cu cineva trebuie să se facă contactul sexual, pătrunderea. Când Amanda a fost de faţă la scena dintre Ana şi tipul ăla, practic ana nu a făcut sex cu el şi ai grăbit foarte mult partea aceea. Cel puţin, am văzut că scrii rapid ce se întâmplă şi în zece rânduri cei doi şi fac sex. Încearcă să adaugi mai multe sentimente, să explici cum se simt ei şi aşa o să pară că acţiunea decurge mai lent.
De asemenea, Amanda s-a schimbat mult prea rapid. Acum ceva timp a fost o tipă timidă şi aşa mai departe şi în câteva capitole a devenit însăşi o cur*ă. Ştiu, în fic trecuse o vară, dar nu ai punctat anumite momente din schimbarea ei şi de aceea unora li s-a părut cam grăbită.
Personajele: Amanda nu are o personalitate bine conturată. Ba e timidă, ba e provocatoare, ba e nu ştiu cum. Mă aştept să văd diferite schimbări în caracterul ei.
David e genul de tip naiv şi prost şi nu prea am ce spune despre el fiindcă nu mi-am făcut o părere clară despre el.
Afrodita e cam dubioasă. Nu pot spune mai multe despre ea fiindcă abia a apărut.
Iar Ana, după cum a spus şi Amanda în poveste, e genul de tipă interesată doar de petreceri, băieţi, impulsivă şi, poate, nesimţită.
Cam atâââât.
Te rog să mă anunţi şi pe mine când pui capitolul următor şiii.. baftă!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Me†al. - 26-05-2011, 10:35 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de ***aydutza*** - 02-06-2011, 10:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Esti iubita mea ! Yuki 10 11.955 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  O viata pe care trebuie sa o infrunti Booble Madusy 6 4.509 29-04-2009, 01:36 PM
Ultimul răspuns: Alexi

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)