23-05-2011, 12:05 AM
Well, well, here I am. Nu am mai citit de cam multicia vreme ceva sf pentru ca a fost perioada ficurilor cu vampiri si monstri. Acum ne-am intors la ficuri despre adolescenti. Anyway, este bine sa vezi ceva nou, o idee diferita si o lucrare atat de curata. Pentru varsta ta, scrii exagerat de bine.
Nici macar o greseala. Asta ma face sa fiu trista pentru ca eu mananc litere, uit virgule, chestii gen.
Ai un curs narativ foarte bine urmarit, fara detalii prea multe care sa oboseasca.
Sara, mi-a facut placere sa citesc aceste capitol si il astept pe urmatorul. Da-mi un coment cand pui mai departe. Imbratisari de la Sara.
Nici macar o greseala. Asta ma face sa fiu trista pentru ca eu mananc litere, uit virgule, chestii gen.
Ai un curs narativ foarte bine urmarit, fara detalii prea multe care sa oboseasca.
Citat:Cu miscari rapide, imperceptibile, i-am intors mana la spate, iar cu cealalta mana l-am prins de par, tragandu-l cu putere in asa fel incat gatul ii era atat de aplecat intr-o parte ca urechea aproape ii atingea umarul.Ceva nu mi se pare in regula cu propozitia asta, dar dau maine un edit si iti zic, pentru ca mi-e rau si sunt obosita si am gripa in mijlocul verii, de aceea se poate sa nu iti fi lasat un comentariu coerent, dar am vrut sa stii ca sunt aici dispusa sa iti ridic moralul.
Sara, mi-a facut placere sa citesc aceste capitol si il astept pe urmatorul. Da-mi un coment cand pui mai departe. Imbratisari de la Sara.