17-05-2011, 09:49 PM
Ah bravisimo îmi place foarte tare. Vroiam să vin mai devreme, dar am avut de rezolvat un conflict. Auzi la ele ._. să mă reţină. A trebuit să întrerup violul de vreo 3 ori doar pentru că a sărit aia arsă de fund. En fin, te iubesc ştiaaaai ^^ Maaarry me ! Scrii bestial şi mi-a plăcut capitolul super tare. Poor sakura. she deserve it. Bitch .-. she killed Nya's Sasori :)) >.>
Sasuke e crud. Ar fi ok să nu rămână cu Sakura la sfârşit ci cu altcineva probabil Hinata O.O te-ai gândit că poate sakura să îl înşele pe Sasu şi el să rămână cu alta ? O.O Posibil sfârşit.
:]] Oricum saku nu merită. L-a omorât pe magnificul Sasorică ._. iubitul Nyei şi fratele meu.
Deci spor şi să mai citesc următorul. Când mi-am zis să deschid topicul am citit ficul pe nerăsuflate
Sasuke e crud. Ar fi ok să nu rămână cu Sakura la sfârşit ci cu altcineva probabil Hinata O.O te-ai gândit că poate sakura să îl înşele pe Sasu şi el să rămână cu alta ? O.O Posibil sfârşit.
:]] Oricum saku nu merită. L-a omorât pe magnificul Sasorică ._. iubitul Nyei şi fratele meu.
Deci spor şi să mai citesc următorul. Când mi-am zis să deschid topicul am citit ficul pe nerăsuflate
-