11-05-2011, 10:49 AM
Buna... un nou fic:D ce imi place.. mai ales ideea, chiar nu am intalnit-o, e posibil sa fi avut o sursa de inspiratie, dar oricine are.. la modurile de expunere: dilogul e ok si nu e sec, stii cum sa-l manuiesti...descrierea: ai, dar mai e loc, pune accent pe sentimente, actiunea e ok si nu fuge.
Stai sa pricep si eu: dialogul ala cu varsta de 6 ani, a fost un flashback..daca da pune inainte ca sa stim.. si era ceva cu reincarnarea.adica ei normal au 58 de ani, dar fiind ca..asa au nuj cati ani?
complicat rau:)) cum sa nu o recunoasca Sasuke, daca spunea ca o iubeste...mai, dar pariu ala e cam dur si mi-a picat fata cand am vazut Hinata viitoarea sotie.. ok..imi place ca pestrez legea aia cu sotiile..in fine.
Astept next si te rog sa imi spui. Spor la scris.
Stai sa pricep si eu: dialogul ala cu varsta de 6 ani, a fost un flashback..daca da pune inainte ca sa stim.. si era ceva cu reincarnarea.adica ei normal au 58 de ani, dar fiind ca..asa au nuj cati ani?
complicat rau:)) cum sa nu o recunoasca Sasuke, daca spunea ca o iubeste...mai, dar pariu ala e cam dur si mi-a picat fata cand am vazut Hinata viitoarea sotie.. ok..imi place ca pestrez legea aia cu sotiile..in fine.
Astept next si te rog sa imi spui. Spor la scris.