Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza

Scuze ca nu e foarte reusit si stiu ca am pus prea mult dialog dar nu cred ca o sa mai postez asa de des.

Capitolul IX

Stateam intinsa pe burta, pe patul moale cu o carte de moda in mana uitandu-ma la ce se poarta in aceasta vara. Din cand in cand mai trageam cu ochii la ceas deoarece eram nerabdatoare sa vad ce este. Eram putin speriata de rezultatul care va fi, dar totodata si entuziasmata si putin nerabdatoare sa aflu rezultatul.
Ma uit la ceas si vad ca trebuie sa ma duc sa vad ce este.
Ma ridic destul de lenes din pat si ma indrept spre baie din camera, deoarece sunt mai multe bai la acest etaj. Ajunsa in fata usii, pun mana pe clanta si apas putin nesigura daca vreau sa vad rezultatul. Deschid usa incet si ma indrept spre chiuveta apna ajung in dreptul ei. Las mana in jos si i-au testul. Inchid ochii deoarece ma sperie rezultatul si nu prea as vrea sa vad care este. Ridic testul pana la nivelul ochilor dupa care deschid incet ochii. Ma uit si vad ca rezultatul este...pozitiv.Cand vad rezultatul scap testul din mana si pun mana la gurasi dau drumul lacrimilor deoarece nu le mai pot stapani. Nu prea as vrea sa fie pozitiv deoarece daca va afla Sasuke sigur ma va pune sa avortez dar eu nu voi face asa ceva niciodata. Incerc sa ma opresc iar in cele din urma reusesc dar cu greu. Pun mana pe burtica mea si imi zic ca aceasta faptura care este inauntrul meu nu are nici o vina pentru rpostia mea dar si a brunetului.
Ma sterg la ochi cu un servetel dupa care ma spal si ma sterg cu prosopul de langa chiuveta. Mai stau putin timpin care astept sa nu se mai cunoasca ca am plans dupa care parasesc baia.
Intru in camera si ma indrept spre dulap de unde scot o bluza larga, albastra cu flori albe pe ea, o pereche de pantaloni trei-sferturi albi si ma incalt cu o pereche de balerini albi.
Cobor scarile si observ ca Sasuke nu a terminat inca cu "afacerile" asa ca ies afara si ma asez pe iarba moale de langa piscina. Imi scot balerini si imi bag picioarele in apa calduta a piscinei. Dau din picioare in staga si in dreapta pana sunt impinsa de la spate de cineva si cad in apa. Ma ridic la suprafata cu greu si observ ca acea persoana nu e nimeni alta decat acea curva castanie.
-Ce dracu mai vrei acum? tip cat ma tin plamanii
-Am venit sa-mi i-au revansa. imi spune aceasta plina de nervi
Tu nu ai fi iesit vie din mainile mele daca nu era baba aia!
-Macar pe mine ma apara cineva, nu ca pe tine! spun dupa care ii arat limba.
-Esti doar o mica tarfulita si nu te apara nimenea inafara de acea baba care mai are doua guri de aer si moare.
-Poate mai are doua guri de aer si moare dar macar arata mai bine decat tine. Si cu tona de machiaj care ai folosit-o tot ca o curva arati!
Dupa aceasta replica pe care i-am zis-o a sarit in apa si a incetul sa ma bage cu capul la fund. Imi tineam respiratia dar nu mai puteam mult. Ma zbateam sa scap din mainile ei si sa ajung la suprafata sa i-au macar o gura de aer ca sa ma pot bate cu ea dar nu reuseam. In cele din urma am cedat si am inceput sa inghit apa.
In cele din urma mi-a dat drumul iar eu am cazut ca piatra la fund si totul s-a facut negru in fata ochilor. Nu mai vedeam nimic decat intuneric unde intorceam capul.
Ma gandeam ca am murit fara sa am sansa sa-i dovedesc ca o pot bate. Dar cel mai mult regret ca am murit de mana unei curve ca ea.
Se pare ca soarta a fost impotriva mea de la inceput si nu a vrut sa ma lase se fiu iubita si fericita. Dar deodata in fata imi apara o usa. Incerc sa ma indrept spre ea dar imi este foarte greu. Nu ma las si alerg spre ea pana ajung si o deschid.
Se pare ca nu am murit....
Deschid ochii dar vad in ceata. Nu pot destinge culorile dar aud voci.
-Se pare ca traieste. spune una printre lacrimi
Incerc sa zic ca traiesc si vreau sa-i zic acelei voci sa nu mai planga dar nu pot scoate nici un cuvant. Dupa cateva minute in care clipesc incepe sa se faca clar.
Il vad pe brunet deasupra mea si privirea lui pare una destul de speriata dar cand ma vede ca deschid ochii se inveseleste si ma i-a in brate si ma strange.
-Auu... zic deoarece ma durea.
Cand aude imi da drumul si imi spune ca e bucur ca traiesc. Ii spun ca eu nu ma prea bucur dar acesta imi spune ca ar trebui.
-Daca tu nu ma iubesti nu trebuia sa ma salvezi!
-Cine spune ca nu te iubesc?
Ma ridic cu greu deoarece vreau sa plec dar ametesc si brunetul ma prinde in brate.
Sper sa nu-si dea seama ca sunt insarcinata caci ameteala este un simtom cand esti insarcinata. Dar el nu cred ca observa asta deoarece din cate vad nu prea il mai intereseaza persoana mea de la o vreme.
-Te simti bine? imi pune mana pe umar si se uita la mine
-Ma simt foarte bine! ii spun raspicat dupa care ii dau mana la oparte si ma indrept spre casa mergand pe zece carari.
Se pare ca nu prea ma simt bine dar daca cheama doctorul ala o sa-i zica ca-s insarcinata si nu vreau sa afle.
In cele din urma ajung in casa cu ajutorul Moniquei cara ma intrebat daca am ceva. Ma intreaba daca vreau sa cheme un doctor iar cand aud de doctor ma panichez si incep sa ma balbai dandu-i de banuit.
-Ce imi ascunzi? in intreaba aceasta putin suparata
-Nimic.. dupa care ingit in sec deoarece stiu ca nu prea o sa ma creada
-Atunci nu ai nici o problema daca chem un doctor si te consulta. spune dupa care isi incruciseaza mainile si ma priveste suspicioasa
Stiind ca nu o sa scap o sa-i spun adevarul...
-Bine, o sa-ti spun dar te rog sa nu-i spui nimic lui Sasuke. ma uit la ea cu niste ochi de catelusi care ar topi inima orcui daca s-ar uita la ei
Aceasta da afirmativ din cap si ma indeama sa-i spun ce ascund. Incep sa-i spun tot iar cand aude ca sunt insarcinata scapa cana de ceai care mi-o aducea.
Chicotesc incet si ii spun sa tina acest mic secret.
- Cum mic? Este mare si cred ca ar trebui sa afle cat mai curand posibil! spune aceasta impacientata
-Ce sa aflu? ne intrerupe Sasuke
Cand il vad mi se fac ochii mari cat cepele dupa care inghit in sec gandindu-ma ca poate a auzit toata discutia noastra si poate a aflat ca sunt insarcinata.
-Nimic..nimic dau din maini in semn ca nu are nimic de aflat dar Monique zice ca trebuie sa afle adevarul
-Monique.... ai promis ca nu ai sa-i spui. spun eu trista
Si Monique il roaga sa se puna pe scaun si incepe sa-i spuna dar inainte sa ajunga la acel punct mai sensibil ii da o cana de ceai iar brunetul incepe sa soarba lichidul verde iar aceasta ii spune in continuare. Cand aude ca sunt insarcinata scuipa ceaiul si se ineaca.
-Insarcinata? spune acesta printre tusituri si cu ochii cat cepele
Dau afirmativ din cap iar acesta imi spune ca nu ma crede si spune ca inventez asta doar ca sa se casatoreasca cu mine.
Cand aud asta incep sa izbucnesc in lacrimi si ii spun ca daca as fi vrut sa se casatoreasca cu mine gaseam alta modalitate sa-l fac sa ma ceara de nevasta nu prin minciuni.
Dupa care ii trag o palma zbravana si plec sus cu mana la gura plangand in hohote.
Ajunsa in camera ma ajunc in pat si plang pana aud usa trantindu-se si il vad pe Sasuke cum vine la mine.
Se aseaza pe pat incet si incepe sa ma mangaie pe spate si imi psune ca-i pare rau ca nu m-a crezut.
Ii spun ca-l urasc si ca nu stiu ce am vazut la un om ca el iar el se intristeaza la auzul acestor cuvinte.
Ma i-a in brate si ma strange puternic pana scot un mic scancumul repede dupa care pune mana pe burtica si incepe sa mangaie.
Rosesc fara se vreau iar acesta incepe sa chcoteasca si ma intreaba ce cred ca este iar eu spun ca, cred ca e baietel iar el ca e fetita si desi isi doreste tare mult un baietel.
Zambesc si ii spun ca vom vedea....

Răspunsuri în acest subiect
Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 16-04-2011, 12:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 16-04-2011, 10:04 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-04-2011, 09:49 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 18-04-2011, 09:48 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bonnie - 18-04-2011, 10:31 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 19-04-2011, 05:54 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 19-04-2011, 10:59 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 20-04-2011, 12:30 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-04-2011, 12:22 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-04-2011, 06:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-04-2011, 11:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de Nywa - 24-04-2011, 11:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 26-04-2011, 08:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 26-04-2011, 09:46 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 29-04-2011, 10:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Zummy - 30-04-2011, 01:32 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 30-04-2011, 02:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-05-2011, 09:55 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 05-05-2011, 09:37 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 05-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 07-05-2011, 06:56 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 07-05-2011, 09:57 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 07-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 08-05-2011, 08:54 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 08-05-2011, 12:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 09-05-2011, 10:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 10-05-2011, 07:03 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 10-05-2011, 04:53 PM
RE: Life among the Yakuza - de Fifilina - 11-05-2011, 10:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 14-05-2011, 11:51 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 14-05-2011, 12:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 14-05-2011, 03:43 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 15-05-2011, 04:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bbbiiiaaa - 16-05-2011, 04:05 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-05-2011, 09:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de ~~~KiOko kimy~~~ - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 17-05-2011, 10:23 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 09:38 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-05-2011, 09:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 10:21 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-05-2011, 09:28 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 01-06-2011, 08:50 AM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-06-2011, 01:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 24-07-2011, 08:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 5.269 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 10.093 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 120.872 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)