08-05-2011, 07:17 PM
Buna sweety >:d<
Mersi ca m-ai anuntat ca ai postat next-ul. Poi sa vedem...Imi place foarte mult capitolul! Descrierea ai avut,dialogul este bun si actiunea nu e grabita. Ok acum sa lasam astea :-@ Ideea este originala si foarte interesanta si,dupa cum ti-am mai spus, raman o cititoare fidela a ficului tau. Ai inceput bine desi nu mi-a placut cum a vorbit Kensuke cu Kasumi :mad: dar apoi a fost mai bine si m-a lasat masca.
Deabia astept urmatorul capitol:chuu:
Sper sa ma anunti dear :*
:bye:
Mersi ca m-ai anuntat ca ai postat next-ul. Poi sa vedem...Imi place foarte mult capitolul! Descrierea ai avut,dialogul este bun si actiunea nu e grabita. Ok acum sa lasam astea :-@ Ideea este originala si foarte interesanta si,dupa cum ti-am mai spus, raman o cititoare fidela a ficului tau. Ai inceput bine desi nu mi-a placut cum a vorbit Kensuke cu Kasumi :mad: dar apoi a fost mai bine si m-a lasat masca.
Deabia astept urmatorul capitol:chuu:
Sper sa ma anunti dear :*
:bye:
Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata
Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.