08-05-2011, 08:54 AM
Buna , mersi ca mai anuntat ca ai pus nextul . Si nu mai dezamagit stai calma . Dor un lucru am de spus despre Sasuke :| . Este un nesuferit total si nu o merita o fata care il iubeste forte mult asa cum este Sakura . Habar nu are cat il iubeste ea , iar acesta isi gaseste fericirea in bratele unor tarfe pardon curve cum sunt alea doua . Cea mai tare faza care mi-a palcut a afost cea cu tigaia . Mi-a palcut mult de tot faza aceea.
Descreire ai , dar puteai sa mai descri si ai mult lucrurile , ope unde trecea ea cum arat acele luicrui , mai multe chesti . Naratiune ai , dialog ai si imi place forte mult . Ai cateva greseli de tastatura , dar sunt minore asa ca nu-ti face griji. Pe mine una nu ma deranjeaza . Csm atat am vrut sa spun si in cazul in care am uita ceva sa scriu cred ca ceilalti vor spune dupa mine . Cam atat :*:X:) Plus am fost prima care a comentat ficul tau :P:))
Descreire ai , dar puteai sa mai descri si ai mult lucrurile , ope unde trecea ea cum arat acele luicrui , mai multe chesti . Naratiune ai , dialog ai si imi place forte mult . Ai cateva greseli de tastatura , dar sunt minore asa ca nu-ti face griji. Pe mine una nu ma deranjeaza . Csm atat am vrut sa spun si in cazul in care am uita ceva sa scriu cred ca ceilalti vor spune dupa mine . Cam atat :*:X:) Plus am fost prima care a comentat ficul tau :P:))
Muchos besos
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.