07-05-2011, 06:56 AM
buna , in sfarsit ai pus si tu next-ul credeam ca nu-l vei mai pune. :| . Asa sa vedem . Desriere ai si e bine de data aceasta, naratiune la fel , dialog ai si nu e sec şi asta e bine , dialogul trebuie sa aibă şi esenţial şi nu dor " Buna" si " Pa" , chiar nu suna bine sa spui acest lucru . Asa vad ca idee ai si chair buna . Hmm , nu prea stiu ce sa spun de scena hentai . Recunsoc ca si mie imi plac chair forte mult acele scene , dupa părerea mea ar fii bine sa mai dezvoli , daca vei mai face scene ca aceaata si am o vaga banuiala ca asa se va intmapla .
Wou , sutn extrem de mirata , Sasuke îşi cere scuze de la Sakura , wou asta e ceva nou pentru mine şi cred şi pentru toţi cei care iti citeste ficul . Sper ca Saku sa fie insarcinata si sa pastrezi copilul , iar acesta sa-l iubeasca . Mi-as dori ca si Sakuse sa tina macar putin la ea si nu o mai bata pe Sakura , duap ce a aflat ca il iubeste . Sper sa fie intelegator cu ea si nu o mai chinuie.
Cam atat , astept nextul cu nerabdare . Spor la scris :*
Wou , sutn extrem de mirata , Sasuke îşi cere scuze de la Sakura , wou asta e ceva nou pentru mine şi cred şi pentru toţi cei care iti citeste ficul . Sper ca Saku sa fie insarcinata si sa pastrezi copilul , iar acesta sa-l iubeasca . Mi-as dori ca si Sakuse sa tina macar putin la ea si nu o mai bata pe Sakura , duap ce a aflat ca il iubeste . Sper sa fie intelegator cu ea si nu o mai chinuie.
Cam atat , astept nextul cu nerabdare . Spor la scris :*
Muchos besos
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.