Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza

Capitolul VII[+18]

Sakura:

Ma trezesc destul de greu si observ cu bucurie ca locul de langa mine este gol. Cred ca va intrebati de ce ma bucur? Pai dupa ce bataie am primit nu mai vreau nimic alceva decat sa nu-l mai vad. Il urasc. Dupa ce eu mi-am parasit familia de buna voie si daca vroiam sa ne lase in pace puteam sa-i dam casa si ne lasa.

Flashback

-Sakura, esti sigura ca vrei sa pleci? spune mama cu lacrimi in ochii
- Da, mama, decat sa ii dam casa si dupa sa traim pe strazi mai bine plec si macar atat sa fac pentru voi sa va rasplatesc ca ma-ti crescut.
-Dar, Sakura, noi te-am crescut fiindca te-am iubit si daca nu te doream nu te mai concepeam.
Tu esti singurul lucru bun din viata mea, tu si mama ta. Nu ma intereseaza averile lumesti daca voi nu va bucurati cu mine.
-Tata, mama, eu sunt detul de mare si aceasta decizie este definitiva. Promit ca ma voi intoarce la voi, odata, fie vie fie...moarta!
Cand am spus ultimul cuvant mama a izbucnit in plans dar eu am plecat deoarece masina ma astepta.

Endflashback

Deci, am facut asta deoarece m-am indragostit ca o copilita proasta de seful Yakuza. Mie imi trebuia dragoste, si nu dragoastea unui baiat normal ci a unuia din Yakuza, mai exact a sefului.
Nu ma mai pot abtine si incep sa plang cu lacrimi amare de prostia facuta. Dar acum nu pot sa-i spun sa ne i-a casa si sa ma lase sa plec. Mama si tata chiar daca nu vor sa o arate se bucura intr-un fel ca au un acoperis deasupra capului.
Dupa ceva timp aud usa de la camera trantinudu-se si pasind cineva tare si cred ca nervos. Cred ca era Sasuke. Incerc sa ma opresc din plans si observ cu stupoare ca el era si expresia pe care o avea... Nu cred ca venise sa ma linisteasca. Il observ cum se intreapta spre mine nervos si cum ridica mana iar eu imi duc mana deasupra capului si il rog sa ma ierte. Acesta imi da o palma de ma azvarle jos din pat.
Imi spune ca daca ma mai aude vreodata plangand o sa primesc o bataie mai buna decat cea de ieri.
Incerc sa ma opresc dar nu pot. Acesta paraseste camera iar eu ma aruns in pat si imi pun capul in perna ca sa nu ma mai auda si incep sa plang sio mai tare punand mana la obrazul rosu. Nu mai pot trai asa... Nu o sa mor dar o sa ma omoare el intruna din zilele astea.
Nu ma opresc din plans si asa o tin de la ora 08:00 pana la 10:00 cand nu mai pot de atata plans si vine o servitoare si imi spune sa vin sa mananc ceva. Acea servitoare nu era nimeni alta decat Monique, cea mai buna prietena a mea din aceasta casa. Cand ma vede in ce hal arat ma ridica si ma duce la baie. Ma ajuta sa ma duc in baie si ma pune sa stau jos pe capacul de la w.c. in timp ce ea dadea drumul la apa si o verifica sa fie nici prea calda dar nici prea rece.
Dupa ce lasa sa curga apa veni si ma ridica in picioare si ma ajuta sa ma dezbrac pana ajung la sutien si chiloti. Se uita ingrozita la ranile care le ajeam pe corp si isi puse mana la gura cand imi dadu bluza de pijama jos. Eraam mai ceva decat daca as fi fost torturata. Monique era o batranica destul de draguta si nu ma sfiam de ea asa ca am lasat-o sa ma dezbrace de tot. Dupa ma ajutat sa ma pun in cada plina cu apa si cu un miros de trandafir. Gelul cu miros de trandafir era al lui Sasuke si ceea ce nu stiam noi era ca nu lasa pe mineni sa se dea cu el. Ma freca cu el dupa care ma clati si imi aduse cu capot micut din matase, alb.
Ajunsa in camera cauta prin dulat haine si scoase de acolo o rochie albastra pana sub genunchi, dar foarte putin fara bretele. Dupa care imi scoase un sutien alb fara bretele si o pereche de boxeri de aceeasti culoare cu rochia.
Ma ajuta sa ma imbrac dupa care iesim amandoua din camera si ne indreptam spre bucatarie. Se pare ca Sasuke era acolo si lua micul dejun. Cand ajung acolo se uita la mine putin nervos dupa care Monique imi spune sa i-au loc iar eu fac ce mi se spune.
Sasuke era in celalalt capat si ma privea destul de urat.
-Stii ca nu las pe nimeni sa-mi foloseasca gelulul cu miros de trandafiri?
-Imi cer iertare!spun putin speriata deoarece nu mai vroiam nimic.
-De acum incolo sa nu-l mai folosesti!spune pe un toc destul de rautacios.
-Asa o sa fac!spun in soapta fara sa ma auda deoarece poate zicea ca-i comentez si nu aveam de gand sa fiu batuta de fata cu servitoarele care se bucurau vazand ce rau ma batuse deoarece ele erau in limba dupa Sasuke.
Ma trezesc din visare dupa ce imi tranteste o farfurie cu salata in fata.
Incep sa mananc incet dupa care ma ridic si ma duc sa spal farfuria.
-Stii ca exista servitoare pentru asta!
-Si eu sunt la fel ca ele.
-Daca indraznesti sa-mi mai comentezi vreodata vezi ce o sa ti se intample. spune destul de calm.
Inghit in sec si contiunui sa spal farfuria dupa care ies din bucatarie si ma duc in curtea din spate.
Ma duc si ma pun pe iarba si inchid ochii bucurandu-ma de soare.
Deodata se intuneca iar eu crezand imi zic destul de tare ca mai bine ma duc in casa inainte sa inceapa ploaia. Imi deschid ochii si observ ca nu erau norii de ploaie ci Sasuke.
-Vom merge la iarba verde.
Aceasta insemnand ca nu ma intreaba ci voi merge fie ca vreau fie ca nu.
Ii spun ca ma duc sa-mi pun hainele necesare iar acesta imi spune ca vom sta doua zile. I intreb daca vrea sa ii pun si lui haine iar acesta imi spune ca da.
Zici ca as fi sotia lui. Ne mai trebuia si un copil si gata. Incep sa chicotesc la gandeul acesa iar acesta ma intreaba de ce rad iar eu ii zic ca ca de nimic. Acesta se uita ca la o nebuna dar eu ma indrept spre casa.
In cateva minute am o punga cu cateva haine in mana si astept in fata casei. Acesta pune chiar el umbrela, cortul, paturi, ustensile si restul.
Dupa vine la mine si imi i-a sacosa si imi spune ca pot sa intru inauntru.
Intru si il astept sa vina si sa plecam. Intra in masina si imi spune ca vor mai veni si alti prieteni de-ai lui. Ma uit putin suparata dar acesta imi spune ca vor mai fi si fete.
Ii zambesc iar acesta imi spune ca nu ar mai vrea sa dea in mine niciodata dar sa am grija ce vorbesc. Ma uit la el ca o castigatoare si cred ca acesta este un fel de "imi cer scuze".
Ma uitam pe geam si vedeam cladiri si tot cladiri pana ce observ ca incep copaci iar dupa un timp numai copaci.
Dupa vreo doua ore se opreste si imi spune sa cobor si sa-l ajut sa puna cortul si altele.
Cobor si observ putin uimita peisajul mirific ce ne incojura. Acesta imi spune ca deobicei vine aici si sta cu prietenii.
Imi spune sa-l ajut cu cortul iar eu ma uit putin ciudat la el deoarece eu nu am mai momtat corturi niciodata.
-Nu ai mai montat corturi pana acum?spune destul de suparat.
-Nu.
-Se pare ca o sa fac toata treaba iar tu doar trebuie sa ma privesti.
Incep sa chicotesc iar acesta imi spune ca vad eu diseara.Dupa aceea ma asez jos pe iarba si ma uit la el cum monteaza cortul.
Deja ma imaginam ca fiind sotia lui si el montand cortul iar copii nostri jucandu-se pe aici.
Ma trezesc brusc din visare cand sunt trezita de o fata care incepe sa rada cand imi vede expresia amuzanta.
-Buna, Ce mai faci Saku?
Ma uitam de parca am vazut o stafie.
-TenTen...?
-Da, draga, cine as putea fi?
Ii spun cum de a ajuns aici iar ea incepe sa-mi povesteasca cum s-a intalnit cu Neji si s-au placut si azi Sasuke l-a sunt pe Neji si i-a zis sa mearga la iarba verde dar sa ma aduca si pe mine ca sa nu ma plictisesc.
Dupa aceea fata observa cu stupoare ca sunt aproape mutilata. Vrea sa zica ceva dar eu ii spun ca e opera lui Sasuke. Aceasta inghite in sec dar ii spun sa nu zica nimic deoarece il plac. Cand aude asta imi face cu ochiu si ma intreaba daca el stie iar eu dau din cap negativ.
Dupa ma duc la Sasuke si il sarut pe obraz toti prietenii lui incepand sa rada. Acesta se uita urat la ei iar toti incep sa fluiere si sa se uite in toate directiile.
Dupa ce mai stam de vorba pana pe la vreo unsprezece noaptea, Sasuke vine la mine si imi spune ca el se duce sa se culce ca este obosit iar eu hotarasc sa il urmez.
Ajunsa in cort acesta sare pe mine si incepe sa ma sarute. Il iubeam deci nu l-am respins si am continuat sa ne sarutam pana ce s-a indepartat de mine putin si m-a privit in ochi.
-Tu ma iubesti?
Aceasta intrebare ma cam socat si il intreb de ce ma intreaba. Acesta imi spune ca a auzit fara sa vrea ca eu i-am zis lui TenTen ca il plac. Daca tot a auzit nu mai are rost sa neg si ii spun ca da.
-Mie, imi pare..rau.
Ooo.. maretul Sasuke si-a cerut scuze. Trebuie sa consemnez asta in calendara.
-Nu-i nimic. Totul se poate ierta!
- Nu se poate ierta. Uita-te la tine, la corpul tau! spuse acesta cu tristete in privire.
-Eu te iubesc si te-am iertat deja.
Dupa aceea a inceput sa ma sarute iar, lipindu-ma de le tot mai tare. Cred ca aceasta noapte va fi una importanta.
Din saruturi am ajuns sa ne dezbracam pana eu am ajuns sa ma pe mine doar sutienul si boxerii iar el doar boxerii.
S-a uitat la mine iar eu i-am zis ca vreau iar acesta a inceput sa ma sarute tot mai pasional pe buze, dupa care a coborat pe gat dupa care la sani si a indepartat sutienul. Mi-a sarutat sanii dupa care a inceput sa se joace cu sfarcurile deja intarite. Eu am gemut incet fiind deja excitata pana peste cap.
Dupa a coborat mai jos cu mana si dintr-o singura miscare a dat jos boxerii. Ma mai sarutat putin pe buze dupa care a inceput sa se joace la micutul meu loc neatins de nimeni pana acum..
Dupa putin timp a coborat cu capul la acel loc si a inceput sa linga eu inrosindu-ma la fata si gemand. Vazand ca sunt excitata m-a privit odata iar eu parca ceream sa mi-o bage.
-Mai esti virgina?
-Da..da mai sunt..am zis printre gemete de placere
Dupa care si-a bagat jucaria in comoara mea si a inceput sa faca miscari de dute-vino incet. La scurt timp mi-a curs un firisor de sange semn ca nu mai sunt virgina. Dupa care a inceput sa se miste mai rapid dar nu foarte deoarece ma durea ingrozitor.
Dupa o ora am simtit ceva inauntrul meu si cred ca si-a dat drumul.
Acesta cazand epuizat si adormind imediat. Cred ca nici nu e comstient ca poate m-a lasat insarcinata.
Poate nu o sa raman... dar daca raman, oare va pastra copilul si il va iubi?
Nici nu mai caut un raspuns deoarece sunt foarte obosita si pleoapele mi se ingreuneaza, eu nu ma mai lupt si ma las furata de somn.

Răspunsuri în acest subiect
Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 16-04-2011, 12:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 16-04-2011, 10:04 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-04-2011, 09:49 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 18-04-2011, 09:48 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bonnie - 18-04-2011, 10:31 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 19-04-2011, 05:54 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 19-04-2011, 10:59 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 20-04-2011, 12:30 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-04-2011, 12:22 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-04-2011, 06:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-04-2011, 11:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de Nywa - 24-04-2011, 11:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 26-04-2011, 08:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 26-04-2011, 09:46 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 29-04-2011, 10:11 PM
RE: Life among the Yakuza - de Zummy - 30-04-2011, 01:32 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 30-04-2011, 02:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-05-2011, 09:55 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 05-05-2011, 09:37 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 05-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 07-05-2011, 06:56 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 07-05-2011, 09:57 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 07-05-2011, 10:19 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 08-05-2011, 08:54 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 08-05-2011, 12:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 09-05-2011, 10:39 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 10-05-2011, 07:03 AM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 10-05-2011, 04:53 PM
RE: Life among the Yakuza - de Fifilina - 11-05-2011, 10:45 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 14-05-2011, 11:51 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 14-05-2011, 12:29 PM
RE: Life among the Yakuza - de hiimera - 14-05-2011, 03:43 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 15-05-2011, 04:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Bbbiiiaaa - 16-05-2011, 04:05 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 17-05-2011, 09:51 PM
RE: Life among the Yakuza - de ~~~KiOko kimy~~~ - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 17-05-2011, 10:23 PM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 09:38 AM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 22-05-2011, 09:45 AM
RE: Life among the Yakuza - de Maria - 22-05-2011, 10:21 AM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 23-05-2011, 09:28 PM
RE: Life among the Yakuza - de Sho-Yo - 01-06-2011, 08:50 AM
RE: Life among the Yakuza - de Rose ^^ - 01-06-2011, 01:07 PM
RE: Life among the Yakuza - de Miranda. - 24-07-2011, 08:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 5.269 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 10.093 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 120.872 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)