Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ...

#5
Viata e frumoasã exact asa cum e …[font=Arial]


2. Prezentul …


Si … acesta este trecutul , pentru cã prezentul stã cu totul altfel … pentru cã am cunoscut-o pe EA . Ea , care imi este ca o sorã , care de patru ani m-a sprijit in tot ceea ce am fãcut , care niciodatã nu m-a descurajat si a crezut mereu in mine . Ea este Karin , o fatã roscatã , cu pãrul cam panã la jumãtatea spatelui , cu ochii roz scosi in evindentã de o pereche de ochelari negri . Era o fire rebelã , o kunochi foarte bunã si o prietenã de incredere . Si acum cã v-am cam spus cum au stat treburile in trecut si cum au evoluat in prezent , sã revenit cu adevãrat la prezent .
Este 7 Mai , astãzi am o misiune impreunã cu Karin si cu incã un baiat despre care nu ni s-au dat informatii , doar ni s-a zis ca va veni cu noi si ne asteapta la iesirea din sat la ora doisprezece fix . Este deja ora unsprezece si jumatate asa ca ma apuc sa ma imbrac si imi iau kunai-urile pe care le pun intr-un rucsac alaturi de cateva sticle cu apa si o plapuma . Imi iau vesta de culoare rosu-sangeriu pe spatele careia era un cerc alb – simbolul clanului Haruno – o preche de pantaloni scurti negri si cizmele lungi pana la genunchi . Ma intrept catre oglinda si imi prind parul . Ma uit mai atent si imi amintesc de mama … semanam exact cu ea pielea alba ca zapada buzele rozalii-rosii , iar ochii nu i-am mostenit de la mama , ci de la “ bunul “ meu tata , aveam ochii verzi ca iarba cruda exact ca el . Imi scutur usor capul dupa care imi prind repede parul roz pal , ravasit , lung pana aproape de sezut . Imi iau rucsacul si ies din casa , acolo intalnindu-ma cu Karin .
- In sfarsit ! spuse ea . Trebuie sa ne grabim , haide , presupun ca viitorul nostrum coechipier ne asteapta deja .
- Bine atunci , haide ! ii raspund eu calma ca de obicei .
Mergem in jur de zece minute , ajungand la iesirea din sat . Acolo se puteau deosebi doua siluete , a unei femei si a unui barbat. Uitandu-ma mai bine observ ca este Lady Tsunade , sensei-ul meu si totodata Hokagele satulul Ascund intre Frunze . Aceasta era o femeie cu un caracter puternic si o luptatoare desavarsita de aici dat fiind faptul ca este unul dintre cei trei Sannini . Tsunade avea parul putin mai lung de umeri , prin in doua codite lasate sa cada peste decolteul generos , ochii caprui , buzele roz-trandafiriu si ca statura era medie . Ne apropiem din ce in ce mai mult de ea si o salutam . Acesta ne spune ca EL va fi noul nostru coechipier , aratand catre baiatul de langa ea . Imi indrep privirea catre el si incep sa il studiez din cam pana in picioare . Avea parul scurt si negru ca pana corbului si ochii ca taciunii , iar pielea era alba ca spuma laptelui . Parea destul de pampalau sin u arata a genul acela de ninja puternic , curajos , gata sa lupte pana la ultima suflare pentru pace si dreptate , dar nu judeca cartea dupa coperta … Facem cunostinta si aflu ca il cheama Sai si ca s-ar putea sa colaboram mai mult timp de acum in colo . Ne luam la revedere de la Hokage .
- Deci trebuie sa ajungem in Tara Pasarii de unde il luam pe Sayoshi si il aducem in sat . spune Sai calm .
- Si mai trebuie sa il ducem apoi din nou in Tara Pasarii ? intreba Karin putin nedumerita .
- Nu … am inteles ca te asta se vor ocupa alti ninja . continui eu .
Dupa aceasta mica convesrsatie legata de infomatiile pentru misiune ne-am continuat drumul in liniste . Sayoshi era un om foarte important din Tara Pasarilor care veanea in satul nostrum pentru a discuta nu stiu ce treburile legate de comert cu Hokage-le si pentru a semna un contract si noi trebuia sa ne asiguram ca ajunge in siguranta .
Dupa cinci ore de mers continuu , ne-am asezat un pic pentru a ne trage sufletul .
Deodata un kunai este aruncat catre Karin dar este oprit la timp de ... Sai ?! Si eu care il credeam un pampalau ... Ma ridic instinctiv in picioare si strig cu un glas hotarat :
- Oricine ai fi , iesi afara si lupta !
Insa nimeni nu s-a aratat si au inceput sa fie aruncate din ce in ce mai multe kunai-uri si sa fim atacati de niste clone , pe care se pare ca Sai le-a eliminta cu o mare usurinta . Deci este ceva de capul lui pana la urma ... Vazand ca nu doreste sa se arate persoana care ne ataca , am dat o data cu pumnul in paman , nu cu foarte multa chakra si tot pamantul sa facut bucati . Totul arata ca dupa un cutremur catastrofal , copacii rupti de la radacina , pamantul era bucati si nu se putea vedea nici urma de om . Ina Karin mi-a facut semn , semnul acela insemnand ca simte chakra unei persoane .
Si deodata , de nicaieri isi face aparitia ...


!! Stiu ca este scurt si nu foarte interesant si poate dialogul este sec dar vreau sa evoluez si o sa vedeti cu timpul va incepe din ce in ce mai original si interesant . Scuzati faptul ca am scris doar putin cu diacritice dar imi este foarte plictisitor sa le pun mereu asa ca o sa incer cu timpul sa ma preocup si de acest aspesct cel putin sa termin eu tot sa am descrie, dialog etc etc . Scuzati greselile de tastare dar nu am avut tim sa il corectez .

Multumesc tuturor celor care au dat comentariu ;)

VREAU COMENTARII CRTICI DURE , PENTRU CA VREAU SA EVOLUEZ :P.
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys



Răspunsuri în acest subiect
RE: Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ... - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 01-05-2011, 03:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 11.088 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 2.934 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 1.966 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 5.844 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu e exact ce mi-am dorit. Ramonitzz 10 9.107 26-11-2009, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.373 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)