27-04-2011, 07:28 PM
uite k m-am ganidt sa trec si eu pe aici...;)) sincer, trebuie sa dau cateva telefoane la colegii si la prietenii mei sa citeasca si ei... nu de alta, dar poate mai imi dau si ei vreo idee de comentariu... ^_^
so, cum am mai spus, ficul asta imi place foarte mooo~lt... are tot ce-i trebuie, si descriere, si actiune :> :-" [ ce mai "actiune" n_n ], si dialog... iar referitor la acest capitol, evident k nu-i lipseste nimik... ;P mi-a placut foarte mult faza q Hinata knd a plecat dupa Hanabi... "capul lebedei lasate" ? pe bune k la asta am ras mult... :]] toata faza a fost foarte amuzanta... :D
de abia ast sa vad ce se mai intampla... 8-> cunostintele mele sunt la fel de nerabdatoare... unele persoane kre nu au netul o sa fie foarte bucuroase maine knd o sa le anuntz...;)) 3 ore d info sunt de ajuns ^_^
poi cam atat...:-?? astept next-ul :] so, bafta si inspiratie multa in continuare!
si nu uita la treci si pe la ficul meu...n_n
bye! :-h
P.S.: apropo de Word : seteaza si tu sa nu-ti mai corecteze cuvintele automat... ai grija unde ti tastatura, dar si de kt d rpd scrii si ce scrii ~_O
so, cum am mai spus, ficul asta imi place foarte mooo~lt... are tot ce-i trebuie, si descriere, si actiune :> :-" [ ce mai "actiune" n_n ], si dialog... iar referitor la acest capitol, evident k nu-i lipseste nimik... ;P mi-a placut foarte mult faza q Hinata knd a plecat dupa Hanabi... "capul lebedei lasate" ? pe bune k la asta am ras mult... :]] toata faza a fost foarte amuzanta... :D
de abia ast sa vad ce se mai intampla... 8-> cunostintele mele sunt la fel de nerabdatoare... unele persoane kre nu au netul o sa fie foarte bucuroase maine knd o sa le anuntz...;)) 3 ore d info sunt de ajuns ^_^
poi cam atat...:-?? astept next-ul :] so, bafta si inspiratie multa in continuare!
si nu uita la treci si pe la ficul meu...n_n
bye! :-h
P.S.: apropo de Word : seteaza si tu sa nu-ti mai corecteze cuvintele automat... ai grija unde ti tastatura, dar si de kt d rpd scrii si ce scrii ~_O
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
![[Imagine: pisi0.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/8977/pisi0.jpg)
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?!
Va luati de mine! :-l
![23 23](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/23.gif)