19-04-2011, 05:54 PM
Toate criticile care au fost inaintea mea sunt adevarate, te grabesti si nu mai esti atenta la ordinea lucrurilor. Actiunea este la rodeo, incerci sa descri toata actiunea, dar nu te opresti s-o prezinti ( cand cunostea o persoana, tu ai scris repede cum o chema si ca ia dat haine, trebuia s-o descri si tu), incerci dar nu reusesti. De exemplu: "Imi spune ca am ajuns iar eu imi caut prin genuta care o aveam o batista sa ma sterg de lacrimi. Gasesc, ma sterg ma uit in oglinda sa vad daca se vede ca am plang si vad ca se mai vede oleaca. Soferul imi spune sa cobor si cobor. ", totul este prea repede, la lacrimi trebuia sa te opresti si sa le descri ( lacrimile mele arzatoare imi uda chipul meu angelic...), cand cauta batista trebuia sa spui cum arata ea si geanta, asa trebuia. Cred ca te plictiseste atata descriere, dar daca nu poti incearca sa scurtezi intamplarile din fic, in asa fel o sa ai rabdare de fiecare detaliu.
Am mai intalnit aceasta idee la o fata, ficul a fost inchis, dar este neterminat. Iar aceea fraza : "Acesta cam nervos imi spune ca mai bine o face el decat vreun betiv sau vreun boschetra mai ales daca sunt virgina durerea e mai mare." a fost si in celalalt fic, doar ac acolo era la dialog.
Mi se pare chiudat ca tatal lui Sakura a dat-o, nu a incercat s-o opreasca, sa fuga cu ea. Si ea a acceptat prea repede, mult prea ciudat.
Succes la scris!!!!!!!!!
Am mai intalnit aceasta idee la o fata, ficul a fost inchis, dar este neterminat. Iar aceea fraza : "Acesta cam nervos imi spune ca mai bine o face el decat vreun betiv sau vreun boschetra mai ales daca sunt virgina durerea e mai mare." a fost si in celalalt fic, doar ac acolo era la dialog.
Mi se pare chiudat ca tatal lui Sakura a dat-o, nu a incercat s-o opreasca, sa fuga cu ea. Si ea a acceptat prea repede, mult prea ciudat.
Succes la scris!!!!!!!!!