19-04-2011, 12:45 PM
Cand ploua:
1. Mananc, imi fac o ciocolata calda si stau in pat privind pe geam.
2. Admir ploaia si ma gandesc...
3. Desenez.
4. Compun daca am inspiratie; povesti, poezii, tot ce-mi vine in minte pe moment.
5. Imi delectez privirea si ma relaxez citind o carte (poezii sau o carte obisnuita [...]).
6. Fac poze... Sau mai bine zis "imi fac"?
7. Ascult muzica.
8. Ganduri yaoi (logic) [...].
9. Dansez sau macar incerc sau (prea multi "sau") stau tolanita in pat si-mi gasesc ocupatie (ma uit la poze, la desenele vechi, ma scufund in amintiri, etc.).
10. Yaoi. ^^ Fic-uri, amv-uri, anime-uri, manga-uri, poze (tot ce tine de acest "rasfat" .-.).
1. Mananc, imi fac o ciocolata calda si stau in pat privind pe geam.
2. Admir ploaia si ma gandesc...
3. Desenez.
4. Compun daca am inspiratie; povesti, poezii, tot ce-mi vine in minte pe moment.
5. Imi delectez privirea si ma relaxez citind o carte (poezii sau o carte obisnuita [...]).
6. Fac poze... Sau mai bine zis "imi fac"?
7. Ascult muzica.
8. Ganduri yaoi (logic) [...].
9. Dansez sau macar incerc sau (prea multi "sau") stau tolanita in pat si-mi gasesc ocupatie (ma uit la poze, la desenele vechi, ma scufund in amintiri, etc.).
10. Yaoi. ^^ Fic-uri, amv-uri, anime-uri, manga-uri, poze (tot ce tine de acest "rasfat" .-.).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2