18-04-2011, 11:30 AM
(17-04-2011, 06:57 PM)Irukandji A scris: Chiar daca emisiunea e plagiata ( a fost pana acum intr-o gramada de tari ) tot e tare. E cel mai de calitate lucru pe care lau facut romanii in ultimul timp, dar ma seaca publicitatea. Se vede ca e pro tv ( pro publicitate )...
Emisiunea nu este plagiată sau ceva. A apărut într-o ţară pentru ca să se descopere talentele acolo şi s-a răspândit şi în celelalte părţi ale lumii. E ca şi cu moneda euro. Să zicem că a fost adoptată prima dată de Germania şi apoi de Franţa. Asta nu înseamnă că francezii i-au copiat pe germani. Şi-au dat seama ţările că emisiunea asta este foarte bună fiindcă găseşte adevăratele talente ce se află în oamenii obişnuiţi şi au adaptat-o ţării lor.
On topic: Cât despre finală, aş vrea să câştige tipul ăla din Botoşani cu bit box - ul. În România nu există cursuri de bit box şi e clar că tot ce a învăţat, a învăţat de pe net. După părerea mea, ăsta e un talent adevărat. Vreau să spun, talentul adevărat, pur se găseşte la copiii mai mici fiindcă se ştie clar că ei n-au urmat anumite cursuri - sau, cel puţin, nu ăla cu bit boxul.
Ah, şi mi-a ma plăcut şi barmanul ăla din Braşov. :]] Cel puţin, numărul lui din semifinală a fost genial cu chestia aia cu ecranul =]] . Deşi, chiar dacă a fost mişto, nu cred că o să câştige.
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.