16-04-2011, 08:07 PM
Aceasta este o poveste de dragoste mai neobisnuita care implica multa incredere unul in celalalt. Nu este o poveste cu vampiri, desi este asemanator si totusi nu. Oricum o sa aflati mai multe citind;) Accept orice fel de critica!
Cap I.
Era o fata pe nume Katsura Kasumi care avea 17ani. Avea parul negru ca pana corbului si ochii negri precum carbunele. Desi avea o infatisare de persoana retrasa si care nu prea zambeste, ea era chiar opusul. Zambea tot timpul si ii placea la nebunie sa aiba prieteni in jurul ei. [align=justify]
Intr-o zi la scoala au primit un elev nou. Il chema Minamoto Kensuke. Era un baiat inalt si care parea destul de impunator. Parul lui era castaniu si bretonul ii acoperea destul de bine ochii caprui. Dupa ce a intrat in clasa nu a ridicat privirea din pamant nici macar o clipa si s-a dus direct in ultima banca.
In pauza ceilalti colegi s-au dus sa faca cunostinta cu el dar nu baga pe nimeni in seama.La un moment dat o colega mai rautacioasa spune: -De ce nu-si ia si o lama si sa inceapa sa se taie? Atunci Kensuke se uita urat la ea dezgustat de comportamentul ei arogant. Asa au trecut cateva zile fara ca el sa bage in seama pe cineva.
Kasumi si Kensuke mergeau acasa in aceeiasi directie dar se ignorau. Intr-o zi Kensuke mergea in fata lui Kasumi si dintr-o data se oprise cautandu-si mp3-ul in geanta, dar fara sa-si dea seama ii cazuse un caiet. In urma lui venea Kasumi care vazuse caietul si il luase. Pe coperta lui scria "Matematica". Prima data a vrut sa il strige ca sa il dea inapoi dar disparuse din fata ei. Kasumi ajunsese acasa si a inceput sa rasfoiasca caietul din plictiseala,dar dupa ce i-a deschis coperta a vazut ca nu era un simplu caiet de matematica. Dupa primele randuri si-a dat seama ca era jurnalul lui. Prima data a vrut sa inchida caietul deoarece isi spusese ca ii violeaza intimitatea lui Kensuke. Dar dupa cateva secunde prima pagina era aproape citita. Asa ca a continuat sa citeasca pana cand aproape o luase somnul. Inchisese caietul il pusese sub perna si isi lasa capul sa cada pe perna moale. Cum inchisese ochii, in cap ii veneau cuvinte, propozitii chiar fraze intregi care erau scrise in caiet precum:
"Astazi s-a intamplat ceva de care imi era teama sa se intample. Mi-am dat seama ca nimeni din jurul meu nu ma intelege si nici macar nu incearca sa faca asta. Asa ca eu de ce ia-si intelege pe cei din jurul meu? Asi vrea ca de astazi sa ma inchid in mine sa nu-mi mai arat sentimentele si emotiile nimanui. Asi vrea ca de astazi sa fiu invizibil dar deja sunt altceva pentru ceilalti..." Fata vroia sa doarma dar ii veneau in minte tot felul de intrebari.
A doua zi la scoala Kasumi se dusese la Kensuke putin cam timida: -Buna! spuse ea usor.
Prima data Kensuke nu o bagase in seama. Atunci Kasumi se coborase la nivelul lui pentru ca el statea jos. Zambind si putin mai tare i-a spus: -Buna!
-Te-am auzit de prima data...nu trebuie sa tipi! I-a spus el taios. -Scuze,dar nu mi-ai raspuns prima data. Atunci Kasumi era cat pe-aci sa-i spuna ca jurnalul lui era la ea dar s-a abtinut. A continuat sa se uite la el. Kensuke isi intoarse putin privirea catre ea.
-De ce te uiti la mine? Presupun ca ai lucruri mai bune de facut. -Sincer? Nu nu am. Cred ca asi vrea sa petrec mai mult timp cu tine. Vreau sa te inteleg. Kensuke tresari la auzul cuvantului "inteleg".
-Ce sti tu despre intelegerea unui om? Pe mine nimeni nu ma poate intelege. Sunt prea greu de inteles pentru niste oameni ca voi! -Stiu deja asta,spuse Kasumi aproape dandu-se de gol, stiu deja asta din comportamentul celor din jurul tau. Atunci Kensuke o privi putin dubios dar dintr-o data o caldura topise gheata din ochii lui,insa in mintea lui isi spunea "Nu nu vreau sa redevin credulul care candva era sa ma distruga" si atunci gheata ii reveni in privire. Kasumi il luase de mana si observase ca era rece.
-Vreau sa te inteleg! Lasa-ma sa te inteleg! -Esti enervanta!
-O sa devin o durere de cap daca nu ma lasi sa te inteleg! -Cumva ma santajezi?
-Poti sa-i spui si asa. -Ma intreb cat de mult pot sta cu o durere de cap. Atunci ea enervata la culme l-a smucit intorcandu-l cu fata spre ea si privindu-l fix in ochi i-a spus:
-Eu vreau sa te ajut oferindu-ti prietenia mea iar tu o refuzi crezand ca asa e mai bine? Ei lasa-ma sa-ti spun ceva. Te inseli! si spunand asta s-a ridicat si a plecat,iar atunci el a prins-o de mana intorcand-o... ~Va urma...~