Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasuSaku fanfic

Că tot am chef de criticat, a găsit unul bun. Să ştii că eu nu voi face că colega de mai sus, . x Creeazy . x. Eu am de gând să`ţi purific tot capitolul, iar unele greşeli care le`a menţionat ea, nu le voi menţiona şi eu că nu are rost.

Era o zi frumoasa in Konoha,o fata frumoasa cu parul roz,si cu ochii de un verde minunat,dormea intre visele ei ca-n povesti

Ai pus sute de mii de virgule, nici nu`ţi foloseau. Corect era aşa : `` Era o zi frumoasă în Konoha. O fată frumoasă cu părul roz şi cu ochii de un verde minunat dormea ...... ``. Deci tu virgulele alea le`ai pus aiurea. Niciodată înainte de ``şi`` nu se pune virgulă. N`am înţeles chestia aia cu `` între visele ei``. Cum frate poţi dormi între vise ? O.O Explică`mi şi mie că eu nu ştiu.

"Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr".

Fără număăăăăr. Îţi dai seama cât de îngrozitor arată? Chiar foarte.

datu - dădu
sa-o - să o sau s`o
Hai sa mergem vom intarzia - Hai să mergem că vom întârzia
loit - lovit

In gandul lui Sakura"Sper ca la scoala nu o sa ma creada o fitoasa mica ca la scoala unde am fost"

Se scrie `` în gândul Sakurei``:|, iar ``gândul ei`` puteai să`l scrii aşa : Sakura spera că cei de la şcoală nu o s`o creadă o fiţoasă. Ai repetat cuvântul şcoală şi sună iritant.

La scoala unde erau Naruto,Ino,Hinata,TenTen,Sasuke,Neji,Temari si Shikamaru.

Aici lipseşte ceva că nu sună bine.

Sper sa nu fie o fana de-a mea ca Ino si oh doamne ca si Karin >.>

Ce caută chestia aia acolo? [ >.> ] Nu are cu căuta. Aly a spus clar în reguli că nu avem voie nu aşa ceva în Fic`uri, dar se vede cât citiţi regulamentul. Să nu mai pui niciodată chestii din alea acolo.

-Sakura te rog sa-ti lasi ghiozdanul in banca langa Sasuke Uchiha(aratase spre Sasuke), iar dupa sa vii in curtea scolii.

În loc de parantezele alea care dau prea urât, puteai să descrii că nu te durea mânuţa.

Toti baietii si fetele se uita la ea.

Ai grijă la timpuri. Mai întâi începi cu trecutul, apoi treci la prezent.

Mai departe sunt cam aceleaÅŸi greÅŸeli.

1. La descriere stai foarte prost. N`ai descris nimic, înafară de Sakura pe care o descriu toţi la începuturi. Adică, doh la tine e numai dialog şi acţiune, cum naiba să fie şi descriere.
2. Pune Space după semnele de spunctuaţie [ . , ? ! etc. ]. Arată mai estetic.
3. Acţiunea e grăbită. Dacă ai pune şi tu mâna să scrii ceva descriere acţiunea nu ar fi aşa.
4. Nu mai pune sute de ?!?!?!?!?! şi mii de !!!!!!. Îti sugerez să mai citeşti nişte cărţi înainte să te arunci cu capul înainte şi să scrii un fic. Acolo nu apar ?!?!?!?!?!, ??? şi !!! de zeci de mii de ori. Să scrii o dată e de ajuns.
5. Dialogul e sec, chiar foarte.
6. Cred că nu ai avut timp să pui un titlu omeneşte nu? Cred că erai prea ocupată să te gândeşti şi la unul. E chiar foarte greu şa ştii. SasuSaku fanfic? Really?
7. Mai citeşte şi câteva FF`uri de pe aici [ unele care sunt cu adevărat bune ] şi să te documentezi în legătură cu nişte idei. Mai în toate fic`urile Naruto vezi că Sakura e drac, Sakura e înger, Sakura e vampir şi etc. Deci ideea nu e originală.
8. N`ai folosit bine deloc virgulele. Uneori le`ai nimerit, dar îţi sugerez să mai treci pe la orele de gramatică.
9. Ai mult de lucrat.

Åži a dat Domnul ÅŸi am terminat.
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
SasuSaku fanfic - de ChocoKitty - 16-04-2011, 12:18 PM
RE: SasuSaku fanfic - de Kiduutsa' - 16-04-2011, 12:55 PM
RE: SasuSaku fanfic - de KarinaD - 16-04-2011, 03:01 PM
RE: SasuSaku fanfic - de Nya. - 16-04-2011, 07:54 PM
RE: SasuSaku fanfic - de Nywa - 16-04-2011, 08:26 PM
RE: SasuSaku fanfic - de Flash - 16-04-2011, 08:48 PM
RE: SasuSaku fanfic - de Miranda. - 16-04-2011, 09:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.361 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.815 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Naruto fanfic Ryuu 5 5.697 14-07-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Naruto Fanfic(Eu sau el ?!) haruna_L_shuichi 4 6.778 02-03-2009, 11:51 AM
Ultimul răspuns: Ely-chin
  My YYH fanfic(Yaoi) Owaranai Yume 24 21.872 01-01-2009, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris
  naruto FanFic Heratcher.21q 7 6.861 29-12-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: Zollitha

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)