04-04-2011, 10:34 AM
Bun deci am trecut si eu pe aici, in sfarsit mi-am facut putin timp pentru a trece. Deci, chiar mi-a placut acest capitol, m-ai lasat putin in ceata cu cine este fiul lui Gai, sper ca nu Lee:zuppy06:... Acum, imi voi exprima parerea pe larg despre intreg fic-ul:
Ideea: Mi se pare destul de interesanta si originala, sunt curioasa cum o dezvoltati pe mai departe.
Personaje: Aveti niste personaje destul de complexe, imi place cum le-ati modelat personalitatea, foarte interesanta, Tsunade, chiar e un personaj interesant.
Actiune: Imi place cum se desfasoara, nu este grabita si asta este excelent.
Titlul fic--ului: Destul de bun, e chiar interesant si atrage cititorul.
Estetica: Aveti capitole destul de lungi, dar nu aveti diacritice. Stiu ca e greu cu ele, dar de obicei fac cititul mai usor. Aveti si greseli de tastare, ortografie si probleme cu virgula. Corectati capitolul inainte de-al posta.
Naratiunea: E destul de buna, desi mai puteti lucra la ea.
Dialogul: Uneori e cam mult, uneori cam prea putin, incercati sa gasiti un echilibru.
Descrierea: Ei e destul de bunicica, dar asta nu inseamna ca nu o puteti imbunatatii.
Parerea mea in mare: E un fic destul de promitator, sunt curioasa pe mai departe.
Eu va urez la amandoua multa bafta si sa ma anuntati cand puneti next!*Hugs*
Ideea: Mi se pare destul de interesanta si originala, sunt curioasa cum o dezvoltati pe mai departe.
Personaje: Aveti niste personaje destul de complexe, imi place cum le-ati modelat personalitatea, foarte interesanta, Tsunade, chiar e un personaj interesant.
Actiune: Imi place cum se desfasoara, nu este grabita si asta este excelent.
Titlul fic--ului: Destul de bun, e chiar interesant si atrage cititorul.
Estetica: Aveti capitole destul de lungi, dar nu aveti diacritice. Stiu ca e greu cu ele, dar de obicei fac cititul mai usor. Aveti si greseli de tastare, ortografie si probleme cu virgula. Corectati capitolul inainte de-al posta.
Naratiunea: E destul de buna, desi mai puteti lucra la ea.
Dialogul: Uneori e cam mult, uneori cam prea putin, incercati sa gasiti un echilibru.
Descrierea: Ei e destul de bunicica, dar asta nu inseamna ca nu o puteti imbunatatii.
Parerea mea in mare: E un fic destul de promitator, sunt curioasa pe mai departe.
Eu va urez la amandoua multa bafta si sa ma anuntati cand puneti next!*Hugs*
![[Imagine: j5atg3.png]](http://i56.tinypic.com/j5atg3.png)