Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar...niÅŸte nimicuri{ by Criss}

Helău.

Cum am spus şi pe mess, n-am nici cea mai vagă idee ce aş putea comenta căci desenele tale sunt perfecte. Chiar ai talent şi chiar foarte mult. Dacă n-ai mai desenat de doi ani, îmi şi imaginez cât de bine te vei descurta dacă îţi fructifici talentul şi dacă iei cursuri [ de pe net sau... dunno, de la un profesor or something ] . Ce vreau să zic, e că ai MULT talent.

Primul desen : Mă cam deranjează că este pe foaie liniată fiindcă nu se vede aşa de bine frumuseţea acestui personaj. Te pricepi foarte bine la degete şi umbre, iar personajul este foarte expresiv. El are lacrimi în ochi, right ? După părerea mea, ar fi trebuit să le faci puţin mai deschise la culoare decât nuanţa pielii sale ca să se observe mai bine. Anywax, tu te pricepi, ştii mai bine.

Al doilea desen: Chiar îmi place. Faţa fetei este de milioane, tare adorabilă. Also, mă repet că te pricepi foarte bine la mâini. Şi apreciez că le şi colorezi căci aşa sunt mult mai expresive.

Al treilea desen: Îmi place cum le-ai făcut nasurile şi expresiile feţei. Îmi pare rău că este puţin neclară şi nu se poate vedea cât de minunat este acest desen. Ce să mai, îmi place foarte mult.

Al patrulea desen: E foarte drăguţ. Îmi place expresia fetei şi, mai ales ochii căci sunt superbi @.@ . Păcat că este pe foaie liniată. În rest, îl ador.

Al cincelea: I love it. Tot timpul mi-a plăcut personajul ăsta - îmi scapă numele - iar tu l-ai desenat perfect. Totuşi, nu înţeleg ce-i pe fundal. Arată ca o lecţie * laughs * .

Al şaselea: OMG ! E genial * laughs * Pur şi simplu am adorat personajul ăla din Ice Age şi tu l-ai desenat foarte bine. Arată exact ca în film. Also, îmi place cum l-ai haşurat.

Al şaptelea : Nu am ce comenta ! E pur şi simplu super tare. Îmi plac feţele personajelor şi, ce să mai,e foarte tare.

Al optulea desen: Dacă ăsta e făcut în grabă, atunci îmi imaginez cum ar fi ieşit dacă nu te-ai grăbi. Pur şi simplu e genial. De la idee până la felul în care l-ai desenat. E foarte bine proporţionat şi chiar îmi place.

Ce aş putea spune înafară de faptul că desenele tale sunt incredibile ? Nimic, presupun. Ai talent şi te pricepi foarte bine. Also, deşi nu ai urmat cursuri, le proporţionezi [ pe personaje ] foarte bine.

Succes şi imaginaţie multă !
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Doar...niÅŸte nimicuri{ by Criss} - de Me†al. - 03-04-2011, 08:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doar desene ... Jessi 1 2.552 29-08-2010, 07:51 PM
Ultimul răspuns: HeaRtleSs
  Doar niste desene... Ecstasy 4 3.998 25-11-2008, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Heratcher.21q