28-03-2011, 11:14 PM
Saluuut! Multumesc din nou ca m-ai anuntat. :) Chiar nu am mai trecut pe Animezup de o gramada de timp. Sa vedem:...foarte frumos acest capitol m-ai ales ca Sakura si-a aratat sentimentele si furia pe care le tinea ascunse de atat timp intr-un coltisor al inimii sale, oricum pana la urma tot trebuia sa explodeze si ea :ha: ...daca eram eu in locul ei atunci cand i-a vazut pe cei doi cred ca faceam o fata ca a unui om caruia i se spune ca mai are trei zile de trait apoi luam un topor si ii cioparteam pe amandoi..=)) Totusi parca lui Sasuke nu-i sta bine cu jignirea de dobitoc, desi nici eu nu ii gasesc o insusire mai buna pentru ca era pe cale sa se calareasca cu aia (defapt gasesc mai multe dar sunt prea deocheate) :yes: Apoi...vai, cta de mult m-am bucurat cand l-a enervat pe Sasuke si cred si eu ca a dat-o pe ''aia '' jos de pe el ca doar trebuie sa-si apere onoarea dar Sakura i-o ia inainte hahahaha! (2-0) Cand ai spus ca fata si-a luat la revedere si a inceput sa alerge pe holuri razand mi-am imaginat-o ca pe o nebuna isterica =)) dar inteleg ca vroia sa-l enerveze si mai tare pe brunet departandu-se de el..m-am asteptat si eu ca mai apoi sa o prinda si sa se apropie de ea. Cred ca avea o fata foarte satisfacuta, care spunea ''Nu vrei sa-mi tii companie la noapte, daca tot esti asa curajoasa?'' :smart: da, da, ma gandesc doar la prostii. Si felul cum l-a respins zicandu-i ''-Imi pare rau scumpete, insa numai gandul ca buzele acestea au fost sarutate de panarama aceea ma dezgusta, asa ca imi pare rau, dar va trebui sa-ti pui pofta-n cui.'' deci este momentul meu favorit! hahaha de-ar fi Sakura asa si in seria shippuden ..vise..vise...oricum abia astept sa vad ce se intampla in continuare! Posteaza cat mai repede urmatorul capitol si succes la gasirea inspiratiei! Ador ficul acesta! :D
.....Nu-mi ruina visele.....ruinandu-ti sperantele de a mai continua aceasta poveste .......poveste rasarita din sperante desarte....sperante desarte inflorite din iluzii patrunzatoare....
....Caci imi vei ruina viata....
....Caci imi vei ruina viata....