27-03-2011, 09:03 PM
Well, si mie mi s-a intamplat 0.0 Oricum, rock-ul macar este muzica de calitate si esti mai diferit de toate pipitele si cocalarii care asculta numai manele. Sa fim seriosi, daca nu stii a faci diferenta dintre un rocke si un emo, mai degraba nu te mai bagi in seama si-l mai insulti pe rocker. Pot sa fiu emo si sa ascult foarte bine si manele, cine imi interzice? La fel si cu rockul, ce,acum daca-s rockerita trebuie sa fiu toata neagra din cap pana-n picioare, sau stiu eu, sa stau deprimata si sa ma tai? 0.0
Si eu-s privita anapoda de prieteni, zau, doar pentru ca ma imbrac mai ciudat, sau ascult rock, ii aud pe la colturi pe unii : ''I-aute-o si p'asta, e emo, tu nu vezi ce fel se-mbraca?' Si pleci mai departe, faza e ca ei nu inteleg ca poate noi, rockerii, suntem mai diferiti de restul lumii, Daca eram toti trasi la indigo, la fel din toate punctele de vedere, atunci toti am asculta numa' pop/manele, am fi asa 'jmecheri' si alte chestii de genul sta 0.0
Oricum, duca-se aai care comenteaza despre rockeri, ma refer de rau ...
Si eu-s privita anapoda de prieteni, zau, doar pentru ca ma imbrac mai ciudat, sau ascult rock, ii aud pe la colturi pe unii : ''I-aute-o si p'asta, e emo, tu nu vezi ce fel se-mbraca?' Si pleci mai departe, faza e ca ei nu inteleg ca poate noi, rockerii, suntem mai diferiti de restul lumii, Daca eram toti trasi la indigo, la fel din toate punctele de vedere, atunci toti am asculta numa' pop/manele, am fi asa 'jmecheri' si alte chestii de genul sta 0.0
Oricum, duca-se aai care comenteaza despre rockeri, ma refer de rau ...
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?