24-03-2011, 12:34 PM
Hello. In cautarea mea de citit ceva, am dat de povestea ta, care pare interesanta..numai ca are nevoie de imbunatatiri:-? am mai intalnit ideea cu Sakura cea noua si la mine e prezenta, dar sa nu lungim vorba. Ai avut inceputul clasic..ma nubesc x si ma y ani...prea sec. Puteai sa incepi cu suspanul. Cum? simplu cu decrierea? Adica ziceai ceva de genu.. statea la geam, privea luna, se oglindea in ea si alte chestii. Iar in privinata numelui, pai cand s-a prezentat in fata clasei atunci aflam tot...deci axeazate pe sentimente. Puteai sa descrii mai bine acel brunet de langa ea.
Incerci sa ne tii in suspans? T_T esti rea..deci cine ii se adreseaza rozaliei:>:> in fine..voi citi si voi afla. Te intreb ceva..poveste e facuta in lumea lor ninja, adica dupa anime sau lumea moderna fara alte chestii?
Nu mai am ce sa spun, ca in mare am spus si sa spus. Sper ca nu te-ai suparat. Astept next si te rog sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D<
Incerci sa ne tii in suspans? T_T esti rea..deci cine ii se adreseaza rozaliei:>:> in fine..voi citi si voi afla. Te intreb ceva..poveste e facuta in lumea lor ninja, adica dupa anime sau lumea moderna fara alte chestii?
Nu mai am ce sa spun, ca in mare am spus si sa spus. Sper ca nu te-ai suparat. Astept next si te rog sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D<