23-03-2011, 01:53 AM
Hey ^^ Ai pus nextul xD. Cat ma bucur :]. A fost un capitol frumos dar a avut si o parte trista. Imi place cum ai descris sentimentele Sakurei. Cum ziceam descrierea este prezenta in cantitati destul de mari, asa cum ne-ai obisnuit. Naratiunea este la fel de frumoasa ca si descrierea. Nu prea am ce comenta la ea. Actiunea nu a fost grabita ceea ce imi place si dialogul nu a fost sec. Greseli de tastare am vazut dar nu sunt prea grave. Ce mm-a deranjat este acel ,,- MAMAAAAA!!!!". Nu mai scrie cu litere mari ca da impresia ca tipi. Stiu, personajul tipa dar ai precizat la sfarsit si nu mai trebuia altceva. Inca un lucru care m-a deranjat este: ,,Offff...". Nu trebuia sa pui atatia ,,f". unul era de ajuns. Kakashi tatal adoptiv al Sakurei?:]] Interesant. Oare cine este acel baiat de care zicea Sakura? Apropo am o intrebare: Ficul este Sasusaku sau se bazeaza pe relatia mama-fica ca sa zic asa :)). So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui.
PS:Ficul nu este pus unde trebuie. Rog un moderator sa il mute la Naruto fics ^^.
PS:Ficul nu este pus unde trebuie. Rog un moderator sa il mute la Naruto fics ^^.
Bisous, Contagieuse.