22-03-2011, 08:51 PM
Hello there ! :D
Intai de toate , ficul e super :X . Numai ca , em ...ficurile trebuie sa aiba minim 40 de randuri:)) . In fine , nu conteaza , numai sa aveti grija , s-ar putea ca un moderator sa va dea un avertisment . Asa , sa trecem la fic :yes: . O.K , descrierea e inregula , dar se poate mai bine , stiu ca puteti :pls: , va rog ? :)) Asa , mm , povestea e foarte interesanta ; In legatura cu titlul , bravo , fetelor! Abia astept sa vad ce va urma , si da , nu mai am idei :P
Va urez mult , mult , mult noroc si multa , multa , multa inspiratie :X
Z' bye fetelor :bye:
Intai de toate , ficul e super :X . Numai ca , em ...ficurile trebuie sa aiba minim 40 de randuri:)) . In fine , nu conteaza , numai sa aveti grija , s-ar putea ca un moderator sa va dea un avertisment . Asa , sa trecem la fic :yes: . O.K , descrierea e inregula , dar se poate mai bine , stiu ca puteti :pls: , va rog ? :)) Asa , mm , povestea e foarte interesanta ; In legatura cu titlul , bravo , fetelor! Abia astept sa vad ce va urma , si da , nu mai am idei :P
Va urez mult , mult , mult noroc si multa , multa , multa inspiratie :X
Z' bye fetelor :bye:
ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine