20-03-2011, 05:53 PM
frumos:X, este o continuarea a ultimului episod din naruto shippuden:X, interesanta idee, m`ai facut curioasa , cum va reactiona Sasuke:)) sigur nu se astepta ca Naruto sa poata trece de bariera lui:)), geniul infumurat(nu vreau sa`l jignesc,dar chiar asa mi se pare mie, prea rece si prea geniu:)))
de abia astept continuarea, nu ai greseli, adica eu una nu am vazut si titlul este captivant,
ma intreb daca vei scrie la persoana a treia sau vei scrie din punctul de vedere a lui Sasuke sau a lui Naruto?, o sa vedem:X.
presupun ca cei doi o sa fie perechea nu?:X:X
bafta multa si astept nextul cat mai repede:X
de abia astept continuarea, nu ai greseli, adica eu una nu am vazut si titlul este captivant,
ma intreb daca vei scrie la persoana a treia sau vei scrie din punctul de vedere a lui Sasuke sau a lui Naruto?, o sa vedem:X.
presupun ca cei doi o sa fie perechea nu?:X:X
bafta multa si astept nextul cat mai repede:X
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata
tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim
tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim