Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Darkness Land

#1
So...@______@ . M'am apucat de un fic nou [doamne asta e o minune]. Sper sa va placa si sa-l cititi . Deci, cine citeste sa treaca la masacru si sa inceapa sa comenteze ficul...va rog nu fiti prea duri :-s .

Capitolul 1.

Liniste ! Imi place linistea...Tot ce mai aud acum e sunetul ploii si suierul vantului . E atat de placut ! As vrea ca acest moment sa nu se sfarseasca vreodata , dar stiu ca nu se va intampla asta .
Stateam sub umbrela mea , in fata casei . Copacii din gradina ruginisera , unii aproape ca erai goi . Era destul de frig . Eram imbracata subtire . Aveam pe mine o bluza simpla, alba si o geaca nu prea groasa . O pereche de pantaloni negri si adidasii pe care ii primisem de la mama de ziua mea acum o luna ii avea in picioare. Din cauza frigului am inceput sa tremur putin. Peisajul din jurul meu nu era prea placut . Totul era asa intunecat ... iar pe jos se formase un covor auriu . Niciodata nu mi'a placut toamna .Cand toata natura murea , ma simteam trista .
Linistea care imi placea atat de mult a fost intrerupta de mama mea . Era o femeie blanda, o iubeam foarte mult . In copilaria mea se despartise de tata , de atunci era cam trista,dar s-a chinuit mult ca sa ma ingrijeasca de una singura si sa-mi faca toate poftele.Mama mea era foarte grijulie cu mine . Partea cea mai rea a fost ca fratele meu mai mare a fost luat de langa ea,dar in acelasi timp si de langa mine. De ce ? Tatal meu l'a luat in alt oras , a hotarat ca pe mine sa ma lase mamei . Oricum nu prea ma iubea, stiu asta foarte bine, defapt uneori aveam impresia ca si'ar fi dorit sa nu am fi nascut . Mereu se purta urat cu mine , dar cu fratele meu era asa de bland si avea mereu grija de el . In fine, toate astea nu conteaza .La un moment dat m'am trezit din visare , cand mama mi'a spus sa urc in masina . Am facut asa cum mi'a indicat . Stateam pe scaunul de langa ea. Priveam melancolica ploaia. Melancolica...trista...ca deobicei .
In urma cu cateva luni tatal meu incepuse sa telefoneze acasa . Spunea ca ii e dor de mine. Oare mintea ? Poate da , poate nu . M'a invitat sa ma mut la el toamna aceasta . Logic ca eu am refuzat , dar mama a tot insistat sa merg . M'am gandit ca e timpul sa o ascult , macar o data in viata si pana la urma am zis sa merg la tata .
Masina gonea pe strazile pusti si intunecate . Da , era aproape seara .Urma sa ma duca la gara, de unde voi lua trenul spre orasul in care locuiesc tatal si fratele meu . Totul a trecut asa repede . Mama a fost tacuta pe drum. La fel si eu . Deobicei vorbea foarte mult , dar de data asta s'a abtinut, probabil nu a vrut sa vorbeasca mult si sa zica ceva gresit care ma putea intrista . Nici nu mi'am dat seama cand am ajuns la gara ,totul a trecut asa de repede , prea repede . M'am dat jos din masina, dar nu inainte ca mama sa'mi spune sa am grija de mine si sa nu am cert cu tata . Mi'am luat bagajele apoi m'am urcat in tren . Mama ma privea intruna , asta pana sa porneasca trenul . Era cam ingrijorata . In sfarsit, liniste si pace . Eram singura in cabina asa ca ma puteam relaxa fara sa fiu nevoita sa ma prefac ca sunt vesela , sa zambesc intr'una si sa'mi racesc gura de pomana . M'am facut comoda in scaunul meu . Aproape 2 ore am stat treaza si am privit pe geam ploaia , cu castile de la mp4 in urechi . Asta imi doream mereu . Sa stau linistita si singura intr'un loc , ascultand ca nebuna muzica . Intr-un final am reusit sa adorm . Nu am visat nimic, nici nu m'am miscat . Am dormit foarte bine in ciuda locului . Aproape se facuse dimineata . Sorele isi facea aparitia incet-incet pe cerul care acum nu mai era asa de innorat . Trenul oprise in gara din orasul Detroid , din America . In acest oras locuia tatal meu, iar eu si cu mama stateam in Wisconsin . Orasele astea mi se pareau foarte diferite si sincer uram Detroid .
Mi-am luat repede geaca pe mine si bagajele . Desi erau foarte grele , m-am chinuit sa le car . M-am dat jos din tren si spre surprinderea mea tatal meu ma astepta in gara . L-am zarit imediat . A strigat la mine si eu m-am indreptat spre el . Ce ii voi zice acum ? Au trecut atatia ani, cam 7-8 si 10 ani de cand nu mai locuiam impreuna . Parea schimbat , mai ales fizic . Voi incerca doar sa ma port frumos , dar ma voi preface ca sunt vesela .
-Buna ! Sa te ajut cu bagajele ? Ma intreba el .
L-am privit pret de cateva clipe , apoi am indraznit sa vorbesc :
-Nu e nevoie , pot si singura . Vocea mea era ragusita , vorbeam foarte incet . Ma simteam ciudat in preajma lui . Nici nu mai stiam ce sa-i spun .
-Bine, haide sa mergem la masina !
Eu am facut asa cum mi-a zis . L-am urmat pana ce am ajuns la masina lui . Si drumul aceasta mi s-a parut foarte scurt . Am ajuns imediat la el acasa . O casa de vreo 2 etaje in care ma puteam pierde caci nu am intrat in ea decat o singura data , acum 7 ani .
El mi-a luat bagajele , de data asta nu m-a mai lasat sa le car singura . L-am urmat si in sfarsit am intrat in casa . Uram locul asta ! Deja vruiam inapoi in Wisconsin.
-Robin ! Ma striga el din living . Vin-o aici !
Am murmurat ceva apoi am strigat
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#2
Un nou fic Topy-chan . Oho....titlul e promitator , sa vedem ce ai facut pe aici :

ii avea - ii aveam
l'a luat - l-a luat
defapt - de fapt
si'ar fi dorit - si-ar fi dorit
deobicei - de obicei
vruiam - vroiam
Vin-o- vino

Am murmurat ceva apoi am strigat “vin imediat” si am intrat in living . - ce faci mey ? doar nu e la persoana intai din partea amandurora , nu-i asa ? vezi ca e aiurea sa construiesti asa pentru ca la un moment dat nu o sa ne mai dam seama care vorbeste si asa mai departe

iubeau - iubeam
sisaa le chitesc - si sa...restul nu am inteles nici cuvantul nici sensul
Intradevar - intr-adevar

Ei bine , ce pot spune ? Imi place primul capitol mult , cum ai inceput , exprimarea ta ! Este foarte bine pot spune , greseli mai ai tu , dar te corectezi sunt sigura . Imi plac la nebunie cei doi frati , deja presimt scene haioase . Vezi ca uneori treci pre repede peste unele lucruri , singurul sfat pentru asta ar fi sa bagi mai multa descriere cred ! Imi place actiunea si povestea , este bine ! Nu prea mai am de zis in defavoarea fic-ului . Este bun sa stii , eu asa il vad acum ! Vezi sa nu ne dezamagesti in capitolele urmatoare . Gambate kudasai !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#3
Ia sa vedem ce avem noi aici:-?
Citat:Deci, cine citeste sa treaca la masacru si sa inceapa sa comenteze ficul...va rog nu fiti prea duri 17 .
Pacat ca nu prea pot sa fac asta..dar hai ca-mi esti draga si-ti trimit niste servetele prin posta rapida ^____________________^
Citat:Liniste ! Imi place linistea...Tot ce mai aud acum e sunetul ploii si suierul vantului
Bre...tu stii in ce consta linistea? Adica sa nu se auda nimic, nici un sunet, nici musca bazaind deasupra excrementelor, nimic! Deci, ori ii place linistea ori ii place sunetul ploii si suierul vantului. Si inca ceva:
si suierul- nu suna prea bine

Citat:Era destul de frig . Eram imbracata subtire . Aveam pe mine o bluza simpla, alba si o geaca nu prea groasa .
Dupa ce ca ai niste propozitii scurte de toata frumusetea, pui si semnele de punctuatie in asa fel incat sa fie si mai rau! Incearca sa nu mai lasi spatiu si inainte de semnul de punctuatie, doar dupa! Aah, si sa mai zic ceva si de descriere? Era imbracata subtire dar totusi avea o geaca pe ea? Mai sa fie! O.o
Citat:In copilaria mea se despartise de tata , de atunci era cam trista,dar s-a chinuit mult ca sa ma ingrijeasca de una singura si sa-mi faca toate poftele.Mama mea era foarte grijulie cu mine
Din moment ce ai zis ca s-a chinuit mult s-o ingrijeasca si sa-i faca toate poftele se cam deduce ca era foarte grijulie cu ea...nu crezi?

Detroid- Detroit

Hmm, ca o concluzie asa, ideea e buna:-? Ceea ce lasa de dorit este descrierea si propozitiile alea scurte care m-au lasat moarta. Incearca sa creezi o continuitate intre propozitii si cand descrii un personaj, peisaj, loc, mai fa si cate o pauza si introdu si ceva actiune, figuri de stil, poate si flashback-uri.
Ce as fi vrut sa vad mai mult, descrierea relatiei cu mama ei...dar in fine...

Ideea mi-a placut, fic-ul e intr-o masura acceptabil, dar mai ai de lucrat! Poate capitolul viitor va fi mai bun?
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#4
Umh :-? , ce pot sa spun ? Ideea fic-ulu iimi place, greselile pe care l-ai avut, atat de gramtica cat si de exprimare fete ti le-au enumerat. Eu as vrea sa iti atrag atentia la ceva. Tu scrii la persoana I iar uneori iti mai scapa un verb la persoana a II-a, incearca in asa fel sa nu se mai repete pentru ca arata chiar rau . In rest sa nu mai faci propozitii asa de scurte . Povestea este interesanta de felul ei astept capitolul urmator pentru a vedea ce iti trece prin cap ^_^ .
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#5
Deci xD:
-Cateva greseli pe ici, pe colo, dar nu prea vizibile^^.
-Povestea suna bine, imi place cum ai inceput.
-Descrierea este bunicica, mai trebuie sa lucrezi la ea. Ti-as recomanda mai multa descriere din natura si spatiile ce-ti inspira ceva anume.
-Ai ales bine numele personajelor, toate suna bine. Robin pare nume de baiat, dar imi place. Alex e foarte folosit sau cel putin este foarte folosit in fic-urile pe care eu le-am citit, but anyway, e kawaii. Iar Allen, prima data am citit "Alien", nu stiu de ce :]]. Oricum, ai ales bine numele.
-Pare o idee originala si imi place descrierea lui Alex, par roscat si carliontat, pare un baiat hot <3.
-Titlul suna bine, totusi nu ma gandeam ca asa o sa fie continutul.

Sfat: Keep working.
Astept si "next-ul" & pozele personajelor^^.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
[Imagine: sintaxsig.png]
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.

[Imagine: chibi_2140.gif]
Chibi-ul lui SintaX_Dev
[/center]

#6
Sa vedem, sa vedem, ce avem pe'aici O.o
Ficul e bunisor, pot spune ca imi place...
Am sa incep, ca de obicei, cu greselile, urmand ca in final sa trag concluziile
aproape ca erai goi=aproape ca erau goi
ii avea in icioare=ii aveam in picioare
strazile pusti=strazile pustii
sa'mi spune=sa'mi spuna
Detroid=din cate stiu eu, acel oras se numeste Detriot nu Detriod O.o
deja vruiam=deja vroiam
sisaa le chitesc =si sa le chitesc
cineva sa oprit=cineva s'a oprit
intradevar=intr'adevar


Ai cam avut greseli, nu mari intr'adevar, mai mult din neatentie insa ar fi bine sa nu mai le vedem.
Ca si aspect, un punct in minus ar mai fi si fapul ca ai amestecat cratima cu acea ghilimea ce ai inlocuit'o practic. Nu atrag atentia la faptul ca ai folosit un oarecare limbaj al net'ului sa zic asa, insa le'ai combinat, hotaraste'te caci nu pica prea bine.
In mare ficul imi place. Descrierea e simpla, acceptabila si potrivita zic eu. Ideea e ok, sunt curioasa ce se va intampla in continuare.
Astept urmatorul capitol!^^

#7
Am trecut si eu pe aici.
Greseli de tastare ai avut,dar cine nu face?Nu am de gand sa ma apuc sa le insir,deoarece au fost precizate in comurile de mai sus.
Descrii destul de placut,desi ar mai mai fi loc de imbunatatire.
Ideea e destul de interesanta....totusi astept sa vad ce se intampla.
Ce sa zic...spor al scris si am sa continui sa iti citesc ficul!

#8
Va multumesc mult tuturor pentru comenturi, pentru sfaturi si parerei...
Ma bucur ca va place pana acum si scuzati-mi greselile, nu sunt prea buna la scris...dar fac si eu ce pot XD .
Asa, acum, am venit cu capitolul 2 si nu va suparati ca am sa pun pozele personajelor data viitoare... :- "

Capitolul 2.

Dimineata a sosit curand,totusi mi s-a parut ca noaptea a trecut chiar prea repede.Nu pot zice ca am dormit destul de bine, doar acasa puteam face asta.
Am deschis ochii pe jumatate caci lumina soarelui ce patrunse in camera mea ma cam deranja.Am cascat, apoi m-am intins in tot patul.Lumina ce ma trezise inainte ca ceasul meu sa sune anunta o noua zi.
Nu am mai stat pa ganduri, m-am ridicat in fund apoi m-am dat jos din pat.Primul lucru pe care-l voi face va fi sa ma pregatesc de scoala.Aveam ore de dimineata sper deosebire de vechea mea scoala din Whisconsin unde invatam dupa-amiaza,asa ca imi va fi greu sa ma obisnuiesc cu programul.
In sfarsit, am iesit din camera si m-am indreptat spre baie.Imediat ce-am ajuns in incapere am inchuiat usa ca sa nu fiu deranjata.Mi-am privit fata palida in oglinda pret de cateva clipe.M-am spalat repede pe fata, dar si pe dinti apoi am inceput sa pun in ordine haosul ce era in parul meu de un negru precum culoarea carbunilor.
Tot ce mai aveam de facut era sa iau micul de jun si sa ma imbrac.Am fugit repede in camera mea si in scurt timp am tras pe mine o preche de blugi si o bluza neagra, ce-mi venea stramta pe corp.Parul meu lung si putin carliontat il prinsesem intr-o coada.Acum eram aproape gata de scoala.
Ghiozdanul era deja facut de aseara, trebuie sa recunosc, eram tare organizata .
Am iesit din camera, dupa care am coborat pe scari in bucatarie. Am privit putin in jurul meu, era prefect, eram singura deci nu ma putea deranja nimeni in timp ce mancam.Am inceput sa-mi pregatesc masa...ca deobicei,am aruncat intr-un castron cateva cereale iar peste ele am pus niste lapte.M-am asezat la masa si am inceput sa mananc, bucurandu-ma de liniste.Pacat ca nu a durat prea mult...in scurt timp a aparut si fratele meu, Alex. Nu mi-a aruncat nicio privire, a trecut pur si simplu pe langa mine.El si-a pus la fel ca mine niste cereale. S-a asezat la masa mai departe de mine incepand sa manance.
-Neata..! Am murmurat eu in cele din urma privindu-l atenta.
-Mda..neata ! Mi-a raspuns el indiferent fara macar sa ma priveasca, din nou.
Nu am mai zis nimic. Parea deranjat de ceva, dar ce anume il deranja? In fine, nu prea conta asta pentru mine.Dupa ce am mancat m-am ridicat de la masa si am spalat castronul.Dupa aceea m-am indreptat spre iesire vrand sa merg in camera mea pentru a-mi lua ghiozdanul.
-Sa ma astepti si pe mine.Se auzi vocea lui Alex din spatele meu. Voi merge cu tine la scoala.
-Bine...am zis eu oarecum mirata ca vorbeste cu mine. Am alergat pana in camera mea, de unde mi-am luat repede ghiozdanul. Jos, la iesirea din casa ma astepta Alex.El era imbracat intr-o pereche de pantaloni negri si lungi, avand o bluza mulata si de culoarea albastra ce facea sa-i iasa in evidenta muschii bine lucrati.Intr-o mana isi tinea ghiozdanul, iar privirea ii era atintita asupra mea.Tacu cateva secunde, apoi deschise usa, zicand catre mine:
-Iesi o data !
M-am uitat urat la el, am iesit din casa apoi am zis pe un ton glacial :
-Poti vorbi mai frumos?!
Isi dadu ochii peste cap cand auzi ce-am spus, da, se vedea ca nu-i pasa de mine.Ma ura, dar cred ca si eu pe el.
Am pornit spre scoala impreuna cu el.Fiind inca dimineata traficul nu era asa mare si nici prea multa lume nu era pe strazi.Din cand in cand Alex se mai saluta cu cativa baieti, probabil prieteni de-ai lui, dar ce m-a enervat a fost faptul ca toti se uitau ciudat la mine si il intrebau mereu cine sunt.
Drumul nu a fost chiar asa lung, in douazeci de minute am si ajuns la scoala. Am intrat in curte, in jurul meu erau o groaza de elevi.Am privit in jurul meu, observand privirile celorlalti ca sunt atintite asupra mea.De ce se uitau asa la mine?In fine, nu le-am luat in seama privirile.Curtea era imensa si plina de elevi, sincer deabea asteptam sa-mi cunosc colegii.Cladirea din in fata mea era imensa, avea cam 5 etaje, fiind vopsita toata in maro.Parea o scoala normala, poate imi va placea aici, cine stie.
Curand,un grup de 4 baieti s-au apropiat de mine si de Alex. L-au salutat pe fratele meu dand in acelasi timp mana cu el, apoi l-au intrebat uitandu-se la mine:
-E noua ta gagicuta?
Cand auzi asta brusc deveni nervos.
-NU ! Doar sora mea ! Tonul lui m-a deranjat, parea ca nu-i face placere ca sunt sora lui.
Nu am mai spus nimic, l-am lasat in urma mea apoi am intrat in scoala. Pe holuri era o agitatie totala.Multi dintre elevi se uitau la mine foarte atenti, deja isi dadusera seama ca eram noua pe aici.Am inceput sa imi caut clasa, era groaznic! Eram noua, habar nu avea pe unde sa merg.Mi-am scos orarul din ghiozdan incepand sa ma uit pe el si din neatentie m-am lovit de cineva.Lovitura a fost atat de puternica in cat am reusit sa cad peste acea persoana.Simtea sub mine trupul unui baiat, un baiat ce sigur arata foarte bine, caci atunci cand am pus mana pe pieptul lui ii simteam muschii bine lucrati.Parfumul lui mirosea atat de bine
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#9
Yep i like it ..si te-am batut la cap aproape ..o sptamana :)) doamne .=))
Hmmm...:-? ce atitudine de pamapalau ..:)) doamne:))
ALEX ...X( poartate frumos cu Robin ..si Robin ...nu te indragosti de nimeni ..>:) Decoamndata ...=))
Unde-s img personajelor ?:))Le-ai uitat:->
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#10
Nou capitol....in sfarsit piticot , sa vedem ce avem aici :

caci lumina soarelui ce patrunse in camera mea ma cam deranja.Am cascat, apoi m-am intins in tot patul.Lumina ce ma trezise inainte ca ceasul meu sa sune anunta o noua zi. - usurel mey , ca am inteles ca lumina soarelui a trezit-o si clar ca anunta o zi mey...ai grija la exprimare si la repetitie .

pa ganduri-pe ganduri
sper-spre
inchuiat - incuiat
micul de jun - micul dejun
deobicei - de obicei
deabea - de abia
in cat - incat
Simtea sub mine - simteam poate

Waiiii....bunicel capitolul , bunicel , dar nu bun ! Multe multe repetii ceea ce ma nemultumesc ! Ai si greseli de tastare , descrierea cam lipseste si vezi ca mai si alternezi timpurile verbale ! Asta e o greseala majora ! Sfat : descrie mai mult si mai detaliat ceea ce vede Robin . E pacat , pentru ca stiu ca nu duci lipsa de inspiratie ! Sper sa redresezi pe parcurs asta ! Ei bine , se putea si mai bine ! Astept urmatorul capitol care sigur va fi mai bun si nu ne mai tine atat de mult in suspans ! Gambate kudasai !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Overload with darkness [yaoi] Verrine 14 7.800 30-10-2011, 06:56 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  Stranger in a Strange Land Wolves 0 1.786 22-04-2011, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  Stranger in a Strange Land Wolves 0 1.759 22-04-2011, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  The fallen angel raises from darkness metin 0 2.434 17-01-2008, 07:33 AM
Ultimul răspuns: metin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)