17-03-2011, 04:41 PM
Salut dear! Am să încerc pe cât posibil să nu fiu ( prea ) dură, dar totuşi să îţi spun ce nu mi-a plăcut. Aşa că începem:
Unu: chiar nu mi-a plăcut că tot capitolul este bazat pe dialog. Un dialog foarte sec. Ai prea puţină descriere, iar asta mie chiar nu prea îmi place. Ai fi putut foarte bine să descri nişte sentimente sau personaje ( culoare ochilor, al parului etc... )
Doi: nu mi-a plăcut chiar deloc următoarea frază:
Trei:
Patru: Şi ca să nu uităm mai este şi acţiunea. Aici ce aş putea să îţi zic? Cred că aproape toţi cititori acestui fic ( cu excepţia noi veniţilor ) îşi dau foarte simplu seama că acţiunea este foarte grăbită. Nu îmi place. O grăbeşti de parcă vrei să ajungi cât mai repede la sfârşitul capitolului! Scuze dear, dar treaba nu merge chiar aşa.
Cinci: întodeauna după semnele de punctuaţie ( , . ! ? ) se pune space altfel arată urât. Nu înainte şi nici înainte după care pui space-ul şi după, nu! Doar după semnele de punctuaţie, ok?
Nu mai am ce comenta deoarece ( sper ) că ţi-ai dat seama unde ai greşit, ia pe viitor să nu mai repeti aceleaşi greşeli. Dear te aştept cu următorul capitol şi sper că sfaturile mele îţi vor folosi ;). So... poate mă anunţi şi pe mine când pui next-ul!
Bye bye
Unu: chiar nu mi-a plăcut că tot capitolul este bazat pe dialog. Un dialog foarte sec. Ai prea puţină descriere, iar asta mie chiar nu prea îmi place. Ai fi putut foarte bine să descri nişte sentimente sau personaje ( culoare ochilor, al parului etc... )
Doi: nu mi-a plăcut chiar deloc următoarea frază:
Citat:-Buna , puteţi să îmi ziceţi Ayami , iar eu o să vă zic Ellie şi Anita.Scuze, dar eu m-am gândit că pe ele le cheamă Ellie & Anita. Adică ar fi şi normal să le spună pe numee mic, nu? Şi faza că nu se omoară după numele ei de familie, nu cred ca ar fi strigat-o Hinamori, nu?
-Da , ar fi o idee bună . Oricum nu ma omor după numele meu de familie . Zise Anita
Trei:
Citat:Se termină ora şi 2 fete vin la Ayami la bancă.Şzi ai fi putut să scri acel doi ( 2 ) în litere şi nu ai fi murit. Adică dacă tot spui că este al II-lea fic atunci m-am gândit că şti chestile astea şi că nu mai trebuie să ţi le spun...
Patru: Şi ca să nu uităm mai este şi acţiunea. Aici ce aş putea să îţi zic? Cred că aproape toţi cititori acestui fic ( cu excepţia noi veniţilor ) îşi dau foarte simplu seama că acţiunea este foarte grăbită. Nu îmi place. O grăbeşti de parcă vrei să ajungi cât mai repede la sfârşitul capitolului! Scuze dear, dar treaba nu merge chiar aşa.
Cinci: întodeauna după semnele de punctuaţie ( , . ! ? ) se pune space altfel arată urât. Nu înainte şi nici înainte după care pui space-ul şi după, nu! Doar după semnele de punctuaţie, ok?
Nu mai am ce comenta deoarece ( sper ) că ţi-ai dat seama unde ai greşit, ia pe viitor să nu mai repeti aceleaşi greşeli. Dear te aştept cu următorul capitol şi sper că sfaturile mele îţi vor folosi ;). So... poate mă anunţi şi pe mine când pui next-ul!
Bye bye
Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...