15-03-2011, 11:45 PM
buna, am venit si eu aici la acest fic interesant:> deci chiar imi place ideea si nu am mai intalnit-o pana acum, adica Sakura le are doar pe Ino si Hinata drept prietene, nu ai zis nimic de ceilalti, deobicei deja mi se baga pe gat toate personajele, dar tu o iei treptat, foarte bine.
Mai ai de lucrat la descriere, adica nu spun ca nu e, dar mai trebuie, atunci cand Sakura ia spus ce simte, puteai sa descrii si ce simte Sasuke in acel moment al vesti si ea ca a spus ce a zis. Ai cam mult dialog si uneori cam sec, deci mai pune si vorbire indirecta. Greseli exista, incearca sa le eviti pe viitor.
Titlu imi place. Sa nu imi iei in nume de rau comul, dar imi place ideea si daca ar fi si perfecta atunci ar fi si mai bine;)
Astept next si te rog sa ma anunti si pe mine. Spor la scris si bye.
Mai ai de lucrat la descriere, adica nu spun ca nu e, dar mai trebuie, atunci cand Sakura ia spus ce simte, puteai sa descrii si ce simte Sasuke in acel moment al vesti si ea ca a spus ce a zis. Ai cam mult dialog si uneori cam sec, deci mai pune si vorbire indirecta. Greseli exista, incearca sa le eviti pe viitor.
Titlu imi place. Sa nu imi iei in nume de rau comul, dar imi place ideea si daca ar fi si perfecta atunci ar fi si mai bine;)
Astept next si te rog sa ma anunti si pe mine. Spor la scris si bye.
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)