14-03-2011, 10:49 PM
buna, in sfarsit trec si eu pe aici, scoala scuze nu ca as fi foarte libera acu, dar in fine...sa revenim imi place ideea, folosesti dragostea in versuri, bun interesant. da sunt deacord cu lolix, ultima poezie ia cam lipsit rima, da chiar si asa ai facut-o bine, nu e prima poezie fara rima si al naibi ca am uitat cum se cheamaX(... stii ce ai putea sa pui aici in poezie? foloseste natura, lacul, noaptea; sunt scene si mai romantice, de exemplu poeziile de dragoste a lui Eminescu, stii cum sunt ele..inspirate de pe acolo...sau pasari pheonix, porumbei, poti asocia cu mitotlogia si etc, gasesti numai ca trebuie sa cauti.
trebuie sa recunosc ca aceata poezie e mai complexa sa zic asa fata de prima:P. ai avut o mica greseala prima strofa la sfarsit:P.. oricum e bine, eu una nu m-as descurca, dau idei dar nu imi iese niciodata:)) in fine foarte interesant si frumos, sunt sigura ca te vei perfectiona. Spor la scris si Bye
Eu astept nextu si sa ma anunti...
trebuie sa recunosc ca aceata poezie e mai complexa sa zic asa fata de prima:P. ai avut o mica greseala prima strofa la sfarsit:P.. oricum e bine, eu una nu m-as descurca, dau idei dar nu imi iese niciodata:)) in fine foarte interesant si frumos, sunt sigura ca te vei perfectiona. Spor la scris si Bye
Eu astept nextu si sa ma anunti...