12-03-2011, 09:42 PM
Eu! Domnişoarelor, vă mulţumesc mult pentru că " m-aţi anunţat " că a-ţi pus next-ul. [ Kayla aici mă refer la tine :-w, cu dedicaţie specială! ]
Deci:
Kayla.
Omg!!!!! OMFG!!! Eşti nebună?! Ce vis e asta? =))
Femeie mă omori, jur. Nu am crezut că poţi descrie chestia asta, chiar aşa. Şi ce perversă e fetiţa asta, vai vai ... Şi eu care credeam că frasu' e cel nebun pe aici, nu ea, dar niciodată nu e prea târziu să afli realitate, ne? Iar eu am aflat-o brusc. Nimeni nu se gândea că se poate întâmpla aşa ceva. Mă întreb oare ce s-ar fi întâmplat dacă era realitate.. Eh, cred că nu voi afla niciodată.
Turcoaz
Pariez că tot ideea Kaylei este, ne? Cel puţin aici nu a fost descris aşa de aprins ca în primul xD. Şi mi s-a schimbat realitatea, amândoi sunt perverşi. ' De ce mă urâţi? ' :o3
Greşeli de tastare nu am văzut, dar lipseau nişte virgule dacă nu mă înşel.
Next-ul plz :>. [ Şi vă rog, nu aşa de pervers O.o ]
Deci:
Kayla.
Omg!!!!! OMFG!!! Eşti nebună?! Ce vis e asta? =))
Femeie mă omori, jur. Nu am crezut că poţi descrie chestia asta, chiar aşa. Şi ce perversă e fetiţa asta, vai vai ... Şi eu care credeam că frasu' e cel nebun pe aici, nu ea, dar niciodată nu e prea târziu să afli realitate, ne? Iar eu am aflat-o brusc. Nimeni nu se gândea că se poate întâmpla aşa ceva. Mă întreb oare ce s-ar fi întâmplat dacă era realitate.. Eh, cred că nu voi afla niciodată.
Turcoaz
Pariez că tot ideea Kaylei este, ne? Cel puţin aici nu a fost descris aşa de aprins ca în primul xD. Şi mi s-a schimbat realitatea, amândoi sunt perverşi. ' De ce mă urâţi? ' :o3
Greşeli de tastare nu am văzut, dar lipseau nişte virgule dacă nu mă înşel.
Next-ul plz :>. [ Şi vă rog, nu aşa de pervers O.o ]
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]