Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O noua sansa la iubire

buna scumpa:* ma lasat trenul la ficul tau si logic ca am inceput sa-l citesc. Scuze, dar voi fi dura, nu am citit si celelalte comuri deci e posibil sa repet ceva si sper ca nu te superi de ce voi spune si ce voi corecta, dar vreau sa te perfectionezi. Deci sa incepem cu inceputul:
Tu nu ai Disclaimer! Pune sau altefel ficul tau iti va fi inchis si nu vrei asta! Daca nu stii imi dai un pm si ti-l dau eu:P.
Am terminat cu asta si sa incepem cu continutul si sincer nu stiu cum sa incep, sper doar sa ma descurc si sa intelegi ce vrau sa zic. Inainte de a incepe ficul puteai sa spui cum doresti sa fim cu tine in ceea ce priveste critica, dar vei vedea si tu.
Titlu e chiar interesant. Ce m-am speriat cand am vazut cum ai inceput O_O. Tu nu mergi pe capitole? Trebuia sa scrii la inceput "Cap. 1" daca doreai sa ii pui si un mic titlu puneai, daca nu nu conta. Doar stii cum e in carti si in alte ficuri, sper. Dupa tu ai in ficul tau asa: naratiune ok, dialog nu-i grozav, si descrierea, scuze ca zic, dar e la pamant; ai numai cand ai descris imbracamintea si alte chestii. Trebuie sa mergi pe sentimente, iar actiunea ai cam grabit-o, dai un calmant. Vai Doamne cum ai inceput!O_O

Citat:Salut!Numele meu este Sakura si sunt mostenitoarea faimoasei firme de parfumuri Haruno.Am 16 ani,un corp perfect si sunt foarte frumoasa.Ochii ii am verzi ca smaraldul si parul lung si matasos de culoare roz.Desi pare ca am o viata perfecta nu e asa.Cand aveam 14 ani am fost cu primul meu iubit,Sasuke Uchiha.L-am iubit foarte mult pana intr-o zi cand am aflat ca ma insela cu alta fata.Apoi tot el s-a despartit de mine pe motiv ca s-a plictisit.Adica din cauza ca nu m-am culcat cu el.Am suferit foarte mult dic cauza lui.Dupa ce ne-am despartit eu si parintii mei ne-am mutat in Coreea de Sud.Dupa un an parintii mei au murit intr-un accident de masina.M-am simtit foarte singura acolo.Am mai stat un an apoi am decis sa ma mut din nou in Konoha.Macar acolo sunt prietenii mei.Si desigur cel mai bun prieten al meu,Itachi Uchiha.Este fratele mai mare al lui Sasuke dar nu se aseamana la comportament.Itachi este bun,protector si mai ales distractiv.In schimb Sasuke este violent,nepasator si striga banii familiei lui.Eu si Itachi ne cunoastem de cand eram mici si imi este ca un frate.Are 18 ani.Desi parintii lui detin firma de electronice Uchiha nu se da mare cu asta.Cat timp am fost in Coreea a veit sa ma vada.
Acum sunt in avionul privat.Ma uit pe geamul avionului si vad ca mai am umpic si ajung in Konoha.Am emotii.Imi este foarte dor de prietenii mei.Dar stati sa va zic cu ce sunt imbracata.Port o pereche de pantaloni stramti albasti,un maieu negru,o camasa albastra cu alb in carouri si tenisi negri cu sireturi albastre.Parul il am prins in coada sus cu cateva suvite libere.La ochi m-am dat cu creion dermatograf negru si rimel iar pe buze cu luciu cu gust de cirese.Arat super.
E sec inceputul! "Salut! Eu sunt Sakura Haruno..." tu nu vrei sa ne tii in suspans? Si-a facut un autoportret, stii ce inteleg eu? Ca Sakura e o fitoasa, pitipoanca. "arat super" suficinet de logic.
puteai sa incepi cu o descriere, sa ne tii in suspans. iar ca sa aflam cum o cheama pe rozalie, puteai spune asta intr-un dialog. Descrierea ei putea fi facut can facea un dus de exemplu:" intru in cabina de dus si tresar involuntar, e asa rece pe jos. Dau drumul la apa calduta incalzind atmosfera pe aici. Picaturile imi "bat" parul rozaliu, asemenea florilor de cires, cu putere facandu-l sa se lipeasca de trupul meu alb-ca-zapada. Ochii mei verzi privesc in jos, mai exact in gol, nici nu stiu unde imi zboara gandul. E atat de ciudat sa ma aflu din nou aici. Oras natal"
si inca se mai putea. si in privinta inceputului puteai face ceva d genul
" Privesc cerul albastru, de un albastru pur cu cativa norisori pufosi pe el. Pasarile ce zboara si parca se pierd in acel "labirint", dar sunt libere. Mi-as dori sa zbor si eu alaturi de ele, dar nu. Eu sunt o fata cu multa suferinta in suflet. Inca tin minte moartea parintilor mei. Sange, doar sange era pe jos. O culoare frumoasa se transforma in cel mai mare cosmar al mei. Rosu, aceasta culoare ce semnifica iubirea, este si culoarea vieti. Rosu, sangele e rosu, prea mult. Nu mai suport nimic. Parinti morti inconjurati de acea culoare ca ma inspaimanta si stiu prea bine ca e si in interiorul meu, iar inima mea franta in dragoste. Da, el e de vina. Doar ca nu m-am culcat cu el, ma inselat. Om fara mila, dar multumesc Domnului si nu a incercat sa ma violeze. Mi-a frant inima, exact cum se sparge oglinda asa e si inima mea, sparta in mii de bucati ce acum contin venin, iar pentru dragoste poate doar pentru Itachi, care il consider fratele meu. Dar dradostea in adevaratul sens nu exista.."
si inca se putea. Inca ceva..poti folosi si vorbire indirecta. in fine cred ca ma luat valul:)) sper ca nu te-ai suparat, eu doar incerc sa te ajut:D, daca e ceva imi iei id de la profil si vorbim pe mes.. Astept next, te rog mult sa ma anunti si pe mine. Spor la scris.

:bye:
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
O noua sansa la iubire - de ingerash-visator - 19-02-2011, 03:04 PM
RE: O noua sansa la iubire - de MooN. - 19-02-2011, 04:25 PM
RE: O noua sansa la iubire - de KarinaD - 19-02-2011, 05:05 PM
RE: O noua sansa la iubire - de perenelle - 19-02-2011, 08:23 PM
RE: O noua sansa la iubire - de Vero - 19-02-2011, 10:49 PM
RE: O noua sansa la iubire - de Miranda. - 20-02-2011, 12:21 AM
RE: O noua sansa la iubire - de Flash - 05-03-2011, 09:58 PM
RE: O noua sansa la iubire - de Rose ^^ - 10-03-2011, 10:58 AM
RE: O noua sansa la iubire - de ~Ioana*Yoanna~ - 15-03-2011, 08:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua sansa la iubire Mùsè 3 3.085 18-07-2011, 03:06 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 16.661 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 2.122 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] BlackBunny 5 7.687 07-07-2010, 01:38 PM
Ultimul răspuns: BlackBunny
  Un baiat , o fata … o noua iubire ! pwpyk 3 3.150 07-04-2010, 03:56 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Un nou film...o noua iubire ~Ebru~Rebela~ 3 3.214 26-12-2009, 06:44 PM
Ultimul răspuns: ♥Belle-Chan♥

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)