Buna Elyy aka Elena :]
Well, vreau sa incep intai cu cateva precizari:
~Ai voie sa scrii cu alta cu culoare cand vrei ceva sa accentuezi ceva important pentru tine si vrei sa arati si celorlalti. Iar marimea cu care sa scrii, o poti alege pe care doresti, doar sa fie setata de pe forum.
~ Nu se lasa space inainte de un semn de punctuatie, se lasa dupa.
De, exemplu:
Datorita acestor precizari iti arati cat de bine cunosti lucrurile. Nu uita ca suntem pe forum si postul e fata noastra, dupa el multi isi fac impresie despre tine.
Si, revenind: Buna venit in comunitatea noastra !!!, la ora asta nu am intrebari si sper, ca ne vom citi pe zup .
Serket Hetyt ^^
Well, vreau sa incep intai cu cateva precizari:
~Ai voie sa scrii cu alta cu culoare cand vrei ceva sa accentuezi ceva important pentru tine si vrei sa arati si celorlalti. Iar marimea cu care sa scrii, o poti alege pe care doresti, doar sa fie setata de pe forum.
~ Nu se lasa space inainte de un semn de punctuatie, se lasa dupa.
De, exemplu:
Citat:Si acum cateceva despre mine , pai imi place sa ma plimb sa ascult muzica sa desenez , sa citesc sau sa scriu ficuri , ador sa-mi fac prieteni , urasc persoanele false si prefacute ...
Citat:Si acum cate ceva despre mine, pai imi place sa ma plimb sa ascult muzica sa desenez, sa citesc sau sa scriu ficuri, ador sa-mi fac prieteni, urasc persoanele false si prefacute ...Se vede diferenta.^^
Datorita acestor precizari iti arati cat de bine cunosti lucrurile. Nu uita ca suntem pe forum si postul e fata noastra, dupa el multi isi fac impresie despre tine.
Si, revenind: Buna venit in comunitatea noastra !!!, la ora asta nu am intrebari si sper, ca ne vom citi pe zup .
Serket Hetyt ^^