Pentru Candy girl love(Larisa) :
1. Mai mult de genul actiune, shounen, dar nu ma dau inlaturi nici de la nitel ecchi si/sau dragoste
2.Nu cred ca mai mult un an si la intrebarea cu cititul: daca te referi la fic-uri ,atunci cam de un an, dar daca te referi la citit in general: De cand eram mic, inca de atunci citesc aproape orice imi trece prin mana
Pentru Sniff:
1. Amicul meu a postat primul la acest topic si se numeste kyokusanagi.
2.Ai dreptate la partea cu "stanjenitor", dar ca sa fac un exercitiu de imaginatie, sa zicem ca m-as imbraca in Sanji (One Piece), doa rimi place stilul sau.
Aa si inainte sa raspund la celelalte intrebari, tin sa spun ca mai am vreo o luna si un pic pana ating 18 ani, deci inca sunt tanar
3.Ador ideea calatoritului, numai ca nu prea apuc sa fac asta (motive fianciare si nu numai). De fapt dupa ce termin liceul am sa ma inscriu la Facultatea de Jurnalism, iar apoi sper sa ma pot inscrie la o academie de media care imi va permite sa lucrez in vreo televiziune, iar de aici visul se incurca, as vrea sa ajung in alta televiziune (alta tara) unde sa pot lucra pe sectia Travel (sunt fascinat de cultura altor popoare, mancare etc.)
4.Culori preferate
, verde si albastru (negru nu e culoare
)
5. Nu citesc decat manga Naruto si o manwa numita Veritas. Dupa cum am mai spus, am postat un fic "Made in Hell", pentru care am sa postez mai tarziu si manga..
6.Sincer, nu. Ba chiar glumesc pe seama prietenilor care trec pe langa o cumpana, iar eu meg direct pe sub ea, apoi le spun ca pana acum am acumulat vreo 150 de ani de ghinion
7.Desigur.
Pentru Zer0:
Sigur ca joc; mai mult strategie, dar si RPG si shootere (ocazional)
1.Seria Command & Conquer
2.Titan Quest : Immortal Throne
3. Ghotic (de abia astept Gothic III)
4 Si ca sa am un shooter, sa zicem Black Ops, dar daca vrei online eu joc Project Blackout