Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prietenie sau ura...

Cap.2 [Prinsa]

Auzind cuvantul „ochelari”, fac ochii mari cat cepele, dar numai apuc sa spun nimic ca sunt inconjurata de zece baieti. Ma uit imprejur si vad ca toti aveau pistoale.
-Asculta, nu am chef la ora asta de bataie. spun eu in timp ce fac un pas in fata, dar si aud o impuscatura.
Ma dau un pas inapoi si ma mai uit odata la toti tipii din jurul meu. Inchid ochii, ma concentrez, fac cumpana si ma rotesc in asa fel incat sa le dau jos pistoalele. La un semn de-al lui toti sar pe mine, dar pana la urma tot eu castig. Dupa ce ii vad pe toti la pamant, ma indrept catre brunet si ii spun ca nu prea s-a sincronizat. Acesta afi seaza un zambet malefic pe fata si dintr-o data totul se face negru. „Unde ma aflu? In orice caz nu sunt in patul meu cald si pufos. Ce se aude? Voci? Nu-mi par cunoscute.” Deschid incet ochii si vad in ceata doua siluete de barbati. Clipesc de cateva ori, reusind sa-i vad mai clar. Spre uimirea mea semanau. Unul dintre ei era chiar brunetul cu care ma intalnisem, iar celalat semana cu el.
-Te-ai trezit papusa? ma intreaba celalalt tip.
-Unde sunt? intreb eu in timp ce ma ridic de jos.
-Din pacate asta nu pot spune. Tot ce pot spune e ca nu o sa ai o viata placuta de acum inainte.
Ma uit la el cu destule semne de intrebare, iar apoi il vad pe brunet cum iese din camera si se aude cum inchide usa. Ma dau din ce in ce mai in spate pana ce ma lipesc de perete. Acesta inainteaza cu pasi marunti, in timp ce ma analizeaza din cap pana in picioare. Distanta dintre noi ramane doar de cinci centimetri. Acesta imi ridica barbia cu degetul aratator si ma saruta.”Nu putea sa vina la club? Trebuia sa ma aduca aici? Pfoai…sa vezi acuma…stiu ce fac!!” Ii raspund la sarut, dar tot eu il rup.
-Saruti destul de bine, dar e loc si de mai bune. spun e el in timp ce se departeaza de mine si se duce la biroul din camera. Asculta printesa, mi-ai dat batai de cap timp de doi ani. Esti greu de gasit.
-Nu stiu despre ce vorbesti. spun eu in timp ce incerc sa-mi ascund teama din glas.
-Printesa, nu te mai ascunde dupa deget, stiu cine esti. Ce cauta o printesa ca tine prin…lumea asta? ma intreaba el.
Omit raspunsul si ma las din ce in ce mai jos. ”Daca afla tata mi-am gasit sfarsitul”. Incep sa respir din ce in mai greu si sa tremur.
-Iti las la dispozitie douazeci si patru de ore ca sa alegi ce vei face. Daca raspunsu-l nu-mi convine atunci stii care o sa fie viitorul.
Raman cateva minute jos si deabia dupa ce iese din incapere, scot telefonul si o sun pe prietena mea cea mai buna. Este de o varsta cu mine, o fire vulcanica, dar foarte intelegatoare cu prietenii ei. Mereu cand am intrat in vreun bucluc. Blonda asta insemna pentru mine, mai mult decat o prietena, as putea spune o sora.
-Alo? Kym, ce s-a intamplat? Nu esti acasa, nici la club, unde esti?ma intreaba ea ingrijorata.
-Doar doua cuvinte, abis si moarte.
-Vrei sa spui ca…?
Nu apuc sa-i raspund ca aud clanta usii. Inchid repede telefonul il bag in buzunar si raman in acelasi colt intunecat. Imi ridic putin privirea, dar nu-mi pot da seama cine e. Acesta aprinde lumina, eu neputand sa vad prea bine. Dupa cateva secunde, am putut deosebi tot ce era in camera. Un mic birou era in stanga mea impreuna cu o plasma deasupra, patul era in dreapta mea, si nu era orice fel de pat. Ma ridic de jos, imi aranjez tricoul si-l intreb pe brunetul ce ma rapise unde sunt.
-Nu-ti pot spune. spune el asezandu-se la birou, si facandu-se comod. Tot ce-ti pot spune e ca viata ta o sa fie mult mai interesanta.
-M-am saturat de atatea ghicitori. Spune draqu’ unde sunt.
Nu mai scoate nici un sunet pentru ca vine asazisul lui sef. Brunetul iese din camera si raman doar eu si seful lui.
-Cred ca ti-ar placea sa vezi pe cineva. spune el cu un mic zambet in coltul gurii.
Ma uit la el cu niste semne de intrebare, dar nu apuc sa-l intreb despre cine e vorba ca il vad pe brunet cum o trateste pe Sakura de podeaua camerei. Ma uit ingrozita la ea si ma apropii cu pasi marunti. Ma aplec la corpul eu plin de sange si ii indepartez parul de pe fata. Raman ingrozita cand vad ca si fata ei era plina de sange. „Canibalii, cum au putut sa faca asta? Nu au inima? Ce le-as trage vreo doua, dar mie ca o sa ajung ca ea.”
-Cum a ajuns in halul asta? il intreb pe brunet care satea in tocul usii.
-Nu a vrut sa vina de buna voie asa ca am apelat la forta. spune el calm aprinzand o tigara.
Ma uit la el cu fulgere in ochi si apoi o duc pe Sakura pe pat. Pielea ei alba ca spuma laptelui era acum patata de sange, parul ei roz nu mai era de aceeasi culoare, hainele sfasiate. Ma uit mai atenta prin camera sa vad ca lanag birou era o usa care cred ca ducea la baie.
-Va lasam sa depanati amintiri, spun ei plecand din camera si incuind-o.
Ma ridic repede dupa pat si intru in incaperea de alaturi. Dupa cum era de asteptat era o baie. Dau drumul la apa si ma intorc inapoi la Sakura. O ajut sa se dezbrace si mergem in baie pentru a o ajuta. Dupa ce a intrat in cada, am inceput sa o sterg usor de sange, dar la orice atingere aceasta tresarea.
-Inteleg ca te doare, dar numai face asa. spun eu ca si cum as fi mama ei.
Aceasta imi scoate limba si apoi ma lasa sa o ajut. Dupa vreo doua ore, iesim din baie si dam drumul la televizor. Parca a fi la hotel, e super…inafara de faptul ca suntem rapite. Nu stam linistite nici doua ore sa deja vad moaca brunetului care a adus-o pe Sakura. Acesta se uita la noi ridicand o spranceana si se aseaza la birou. Nu-l bagam in seama si ne uitam in continuare la televizor. Vazand ca nu e bagat in seama isi da drumul la gura.
-Vad ca stati bine. spune el ridicandu-se.
-Si ma rog care e problema ta? Te-a trimis nenea sefu’ca sa vezi ce facem? Ei bine, spunei ca suntem foarte fericite, comode si ca noi. spun eu ridicandu-ma din pat si apropiindu-ma de el.
Acesta ma cuprinde de talie si ma trage mai aproape de el. Se apropie de buzele mele, dar ii spun ca eu nu mi-o trag cu toti necunoscutii.
-Numele meu e Sasuke Uchiha, acum ma cunosti. Putem incepe? ma intreaba el strecurandu-si mana pe sub tricoul meu.
Ii opresc mana si ii spun ca poate mai tarziu. Acesta imi arunca o privire furioasa si ma lipeste de perete. Fac ochii mari cat cepele si in acelasi timp inima mi se face cat un purice. Acesta se apropie de gatl meu si mi-l saruta. Sakura vazand toata scena, intervine si ii spune ca ii va face toate poftele cand o sa se insanatoseasca numai sa ma lase. Sasuke zambeste multumit si iese pe usa. In acelasi timp boss’ul statea in biroul lui si il astepta pe Sasuke. Cand brunetul a intrat pe usa, iubitul lui sef a aruncat cu un pix in directia lui, infigandu-se in perete.
-Ce s-a intamplat? il intreaba Sasuke asezandu-se pe un fotoliu.
-O vrea pe roscata. spune el hotarat catre Sasuke.
-Nu cred ca o sa vrea, am speriat-o putin acu’ cateva minute.
-Daca te atinge de ea te omor. spune brunetul, defapt tipa brunetul la Sasuke.
Brunetul se ridica de la birou si vine la noi in camera. Cand il vad imi dau ochii peste cap si oftez plictisita. Acesta ma trage de mana si iesim din camera. In timp ce mergeam pe holul cel mare, imi trag mana si il intreb ce are de gand. Nu-mi raspunde si ma trage dupa el pana in biroul lui. Inchide usa si ma intreaba daca m-am gandit la o solutie.
-Unu, eu acasa nu ma intorc si doi, care ar fi ce-a de-a doua oferta? intreb eu asezandu-ma pe biroul lui.
-A doua ar fi ca tu sa-mi faci toate poftele si eu sa-i zic lu’ taicatu’ ca nu stiu nimic de tine.
Acesta se apropie de mine si…
~To be Continued~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

Răspunsuri în acest subiect
Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 01-03-2011, 10:08 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Miranda. - 06-03-2011, 12:08 AM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 07-03-2011, 10:25 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 19-03-2011, 08:51 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 05-04-2011, 08:39 AM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 24-04-2011, 12:19 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Flash - 24-04-2011, 06:53 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 26-04-2011, 09:12 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Twisty Emerald - 27-04-2011, 10:30 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 02-05-2011, 10:37 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Twisty Emerald - 03-05-2011, 03:27 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 06-05-2011, 08:15 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 16-05-2011, 11:06 AM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 28-05-2011, 10:00 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Twisty Emerald - 15-06-2011, 07:21 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 17-06-2011, 11:25 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Twisty Emerald - 21-06-2011, 06:18 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 03-07-2011, 02:49 PM
RE: Prietenie sau ura... - de Zuzy Is Angell - 05-08-2011, 08:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 3 3.435 16-04-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 1 2.564 15-04-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Kiduutsa'
  De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) buono_miyabi_momoko_airi 10 10.722 12-07-2009, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Aira-chan
  Prietenie superficiala Kinder 12 8.886 10-04-2009, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Granita intre prietenie si iubire ileana 0 4.437 29-07-2008, 07:05 PM
Ultimul răspuns: ileana

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)