07-03-2011, 06:57 PM
` x - Sall;x
` x - Stai piculet ca dau edit
` x - Numa sa citesc >:D<
Edit`:
Sa vedem. Incepem putin cu o greseala care mi sarit de primadata in ochii: ,,Sintr-o data"
Asta ce mai inseamna`?=]]
Poate . sau presupun ca ai vrut sa zici Si dintr-o data.
Grija grija:x
Shii` ce am mai inghitit eu in sec. a fos expresia : ,, Imi deschid cu greu ochi mei cei verzi"
poate mergea ceva in genul ,, Imi deschid cu greu ochii mei verzi de culoarea zmaraldului"
Nu vreau sa par rea in fine. nush ce am azii :x.
Trmin = Termin. [ tsie foame de manci din literutse:x]?
Paana` = Duda Duda;x. Cateodata manci cateodata adaugii`=]]
atat. [ stiu ca comentariul meu a fost cam raiutacios] [ Sorii daca am fost nesi]
Pai cu descrierea e mai buna ca in celalt cap. dar totusi mai ai de lucrat.
Naratiunea okei.
a`. nu trebe neapart sa descri hainele. Daca descri hainele nu inseamna ca ai descriere.
Descrierea sti ce inseamna presupun?
Incearca sa descri sentimentele , locuriile. De exemplu cand a fost in acel pasaj nu a simtit teama sua cand a intalnito pe femeia aceea in pasaj?
Decii cam atat.:x
Astept nextuu cu imbunatatiri
` x - Stai piculet ca dau edit
` x - Numa sa citesc >:D<
Edit`:
Sa vedem. Incepem putin cu o greseala care mi sarit de primadata in ochii: ,,Sintr-o data"
Asta ce mai inseamna`?=]]
Poate . sau presupun ca ai vrut sa zici Si dintr-o data.
Grija grija:x
Shii` ce am mai inghitit eu in sec. a fos expresia : ,, Imi deschid cu greu ochi mei cei verzi"
poate mergea ceva in genul ,, Imi deschid cu greu ochii mei verzi de culoarea zmaraldului"
Nu vreau sa par rea in fine. nush ce am azii :x.
Trmin = Termin. [ tsie foame de manci din literutse:x]?
Paana` = Duda Duda;x. Cateodata manci cateodata adaugii`=]]
atat. [ stiu ca comentariul meu a fost cam raiutacios] [ Sorii daca am fost nesi]
Pai cu descrierea e mai buna ca in celalt cap. dar totusi mai ai de lucrat.
Naratiunea okei.
a`. nu trebe neapart sa descri hainele. Daca descri hainele nu inseamna ca ai descriere.
Descrierea sti ce inseamna presupun?
Incearca sa descri sentimentele , locuriile. De exemplu cand a fost in acel pasaj nu a simtit teama sua cand a intalnito pe femeia aceea in pasaj?
Decii cam atat.:x
Astept nextuu cu imbunatatiri
![[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]](http://data.whicdn.com/images/24449349/touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg)