06-03-2011, 07:01 PM
Nu mai am cuvinte. Acest ultim capitol este foarte bun. Descrierea este mult mai buna se observa faptul ca incerci sa iti revi in ceea ce priveste figurile de stil . Naratiunea si ea pare oke. Ai cateva greseli de tastare si de exprimare. Cele din urma ma cam dezamagesc deoarece pare ca nu citesti capitolul inainte sa il postezi.
Cat despre actiune : WOW nu ma asteptam la asta. Bine fratele ei e pervers dar ea? Chiar nu ma asteptam la asta insa imi place ideea. :)) E cam primul fic de acest gen :))) Bravo voua.
Ťuŕcόαz ⃠tu icepi sa ma dezamagesti. Cu toate problemele si tot parca mai bine astepti o luna pana sa pui capitolul decat sa fie asa. Nu stau sa mentionez cat ai decazut, presupun ca sti deja.
Sper sa iti revi repede pentru ca e pacat de idee .
So bafta fetelor si aveti grija de voi >:D<
Cat despre actiune : WOW nu ma asteptam la asta. Bine fratele ei e pervers dar ea? Chiar nu ma asteptam la asta insa imi place ideea. :)) E cam primul fic de acest gen :))) Bravo voua.
Ťuŕcόαz ⃠tu icepi sa ma dezamagesti. Cu toate problemele si tot parca mai bine astepti o luna pana sa pui capitolul decat sa fie asa. Nu stau sa mentionez cat ai decazut, presupun ca sti deja.
Sper sa iti revi repede pentru ca e pacat de idee .
So bafta fetelor si aveti grija de voi >:D<
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!