06-03-2011, 03:44 PM
buna...Natasha de ce ma urasti?:( nu pot sa cred ca nu mai anuntat de un nou capitol, stii cu cata nerabdare il asteptam...Asa sa revenim aici. Deci nou capitol, imi place, mai ales o iubesc pe noua Sakura:love: si cum le-a vorbit celor doi a fost..., nici nu stiu cum sa ma exprim, nu am cuvinte. Asa Sakura fii diabolica >:) totusi o mica palma nu strica,poate nu lui Sasuke, dar lui Karin oooo da>:).
"Imi pare rau scumpete, insa numai gandul ca buzele acestea au fost sarutate de panarama aceea ma dezgusta, asa ca imi pare rau, dar va trebui sa-ti pui pofta-n cui." da asa se vorbeste si ma bucur ca Sasuke a ramas fara cuvinte, inca sunt in soc de reactia lui Sasuke, afectat de ce a spus rozalia si sa doreasca sa o sarute, da de banuit. Forta Sakura!!!!:yes:
Greseli nu ai si modurile de expunere sunt ok si se imbina bine.
Chiar sunt curioasa in ce consta acea schimbare a Sakurei, pentru ca sunt sigura ca nu e numai asta, corect?
Gata m-am calmat :pfiu: Astept nextu si te rog mult cu o ciresa in varf sa ma anunti:pls: nu uita ca te iubesc
Spor la scris sweetie:*
:bye:
"Imi pare rau scumpete, insa numai gandul ca buzele acestea au fost sarutate de panarama aceea ma dezgusta, asa ca imi pare rau, dar va trebui sa-ti pui pofta-n cui." da asa se vorbeste si ma bucur ca Sasuke a ramas fara cuvinte, inca sunt in soc de reactia lui Sasuke, afectat de ce a spus rozalia si sa doreasca sa o sarute, da de banuit. Forta Sakura!!!!:yes:
Greseli nu ai si modurile de expunere sunt ok si se imbina bine.
Chiar sunt curioasa in ce consta acea schimbare a Sakurei, pentru ca sunt sigura ca nu e numai asta, corect?
Gata m-am calmat :pfiu: Astept nextu si te rog mult cu o ciresa in varf sa ma anunti:pls: nu uita ca te iubesc
Spor la scris sweetie:*
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)