Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misses Misery vs. Who said i have to be normal

Deci, iata-ma ajunsa si pe aici. Povestioarele sunt destul de interesante, dar am sa detaliez putin ce nu mi-a placut.

Prima lucrare

Ei bine, destul de profunda. Ma bucura faptul ca actiunea nu a fost grabita. Nu cred ca a iesit ceva bun din fetita aceea dupa tot ce s-a intamplat. Iar tatal, un monstru pe care l-ai descris destul de bine, oricum se putea si mai bine. In mare mi-a placut ideea, mai rar citesc astfel de chestii.

A doua lucrare

Si aceata e destul de interesanta. Mi-a placut faptul ca tanara a murit subit lasand un urma o mare de mister. Oricum, eu cred ca cel ce a omorat-o a fost ultima victima, acel baiat pe care l-a sarutat. Titlu sa fiu sincera nu-mi place, am aflat subiectul si asta nu e prea interesant, titlurile trebuie sa contina mister. Descrierea e chiar buna, insa si aici se putea mai bine. Iar la actiune aici ai cam grabit lucrurile, ai facut o descriere fugitiva. Mai ai si la asta de lucru.

In concluzie, ambele lucrari au fost interesante insa trebuie sa aleg una din ele, corect? Oricat de greu imi este voi decide, si decizia mea finala e ... Prima lucrare.
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8

My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

Răspunsuri în acest subiect
RE: Misses Misery vs. Who said i have to be normal? - de Moon princess - 03-03-2011, 01:36 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)