Hello my dear friends ^^ ce bine-mi pare că s-a ieşit cu ceartă să spun aşa. Înainte de a mă lua de de domnişoara de 21 de ani care e Varsător şi are clone, vreau să mă iau de userii ăştia care n-au zis nimic niciunui moderator, trec cu vederea, data viitoare, primu mod pe care-l vedeţi online să îi transmiteţi această bucurie că s-a apucat unu/una să înjure pe la ficuri/orice topic.
În ceea ce o priveşte pe domnişoara London sau Hope for Sadness, data viitoare incearcă să fi mai discretă cu clonele pentru că ipul nu minte şi degeaba o să încerci să îmi spui că nu ai clonă că eu vad clar că ai. În al doilea rand, ban permanent pentru înjurături şi atac la persoana.
N-ai tu treaba daca Eric e fată/baiat/marţian daca îi place yaoiul/yuri bla bla.
Şi apăratorii pacii [astia de mai sus] mai terminaţi că nu s-a sfârşit lumea.
În ceea ce o priveşte pe domnişoara London sau Hope for Sadness, data viitoare incearcă să fi mai discretă cu clonele pentru că ipul nu minte şi degeaba o să încerci să îmi spui că nu ai clonă că eu vad clar că ai. În al doilea rand, ban permanent pentru înjurături şi atac la persoana.
N-ai tu treaba daca Eric e fată/baiat/marţian daca îi place yaoiul/yuri bla bla.
Şi apăratorii pacii [astia de mai sus] mai terminaţi că nu s-a sfârşit lumea.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End