21-02-2011, 09:32 PM
Prima. Nu mi se pare nimic deranjant în repetarea lui "Dacă ai şti că". Dar la fiecare frază ce conţine aceste cuvinte mergea o mică descriere. I mean, puteai să dezvolţi acele fraze. Nu îmi place chestia cu "Să ne iubim ca în prima zi" sau cum era. Sună clişeic. Nu îmi place aşezarea în pagină. Sună ca o scrisoare, o confesiune, încadreaz-o frumos. Nici mie nu îmi inspiră dezamăgire, începutul da, conţinutul şi deznodământul nu.
A doua. "ultima frunză căzută pe un covor argintiu intr-o zi de toamnă târzie" - sună clişeic. Pare un mic prolog pentru un roman. Ai câteva greşeli de ortografie, nu îmi place nici aici aşezarea în pagină. Ultima frază îmi place, e reuşită, majoritatea prozei se încadrează în temă.
Pe scurt, cam asta ar fi. Votez cu a doua.
A doua. "ultima frunză căzută pe un covor argintiu intr-o zi de toamnă târzie" - sună clişeic. Pare un mic prolog pentru un roman. Ai câteva greşeli de ortografie, nu îmi place nici aici aşezarea în pagină. Ultima frază îmi place, e reuşită, majoritatea prozei se încadrează în temă.
Pe scurt, cam asta ar fi. Votez cu a doua.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.