20-02-2011, 01:40 PM
buna sweetie. Am ajuns si eu la fic-ul tau, scuze ca asa tarziu, dar am fost la bunica si m-am intors si cu o raceala zdravana, dar nu de asta sunt aici.Mersi ca m-ai anuntat:* Deci: naratiune e ok, dialog ai pus,putin cam mult; descriere mai pune, mai poti adauga ca nu-i un capat de lume, actiunea nu mi s-a parut grabit, parerea mea si inca ceva...ai pus de-a puncte de suspensie la greu. ce s-a intamplat, a plouat cu puncte de suspensie?:)). Mi-a placut descrierea facuta de "Sakura" lui Sasuke :)). Cand am vazut ca Sakura ii da tricoul jos am zis ca nu pui frana:)) chiar daca intentia a fost cheia, le-a placut :yes: Sasuke nu stii ca nu-i frumos sa citesti jurnalul unei fete?:grr: Trebuie sa fii idiot sa nu iti dai seama ca Sakura era indragostita, prea multe fapte bune chiar daca a facut-o sa sufere. Nu mi-am imaginat ca parintii Sakurei erau morti si ca Sasuke are situatia care o are:(
Gata imi ajunge, pun si eu frana:)) Astept nextu, te rog frumos sa ma anunti :pls:
:bye:
Gata imi ajunge, pun si eu frana:)) Astept nextu, te rog frumos sa ma anunti :pls:
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)