Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Academia Vampirilor

In primul rand, prima carte se numeste chiar "Academia Vampirilor" - asta e titlul care da si numele seriei.
Eu am citit cartile vara trecuta in engleza. Sunt niste carti usor de citit, desi detaliile uneori excesive te incurca. Mi-a placut totusi ideea, care este una unica. Nimic epic, desi este cu vampiri. Romantele din primul volum m-au amuzat si ele au persistat pe parcursul intregii serii. Imi place personalitatea dura a lui Rose care, atunci cand este suparata, nu plange, ci incepe sa dea cu sutul in ceva. Placuta este si schimbarea de situatii. O data totul este frumos, placut si, imediat dupa aceea, totul se strica si devine negru. Lissa mie nu mi-a placut deloc. Este genul de persoana fara aparare, putin egoista, care nu ar putea trai fara Rose. Dimitri e genial dupa parerea mea. Un vampir genial. Also, ador sarcasmul lui Christian si comportamentul amuzant al lui Adrian. Totusi, mie mi-au placut cel mai mult ideile - cum se rasturnau situatiile in mai putin de 100 de pagini.
Cartea a sasea, Sacrificiul Final, n-am citit-o. Si nu ca n-as avea-o, ci din cauza ca mi-e prea lene. Oricum, vreau sa vad daca o decapiteaza pe Rose, desi sunt sigur ca nu o sa se intample asta - cum, sa moara personajul principal ? Nevar.
In fine, cartile sunt destul de bune pentru adolescentii din ziua de azi.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
Academia Vampirilor - de SnowFlake. - 25-01-2011, 06:32 PM
RE: Academia Vampirilor - de Me†al. - 20-02-2011, 12:47 PM
RE: Academia Vampirilor - de Monica Wksv - 27-03-2011, 09:00 PM
RE: Academia Vampirilor - de SnowFlake. - 19-04-2011, 07:02 PM
RE: Academia Vampirilor - de Shadow.Kiss - 21-08-2011, 11:23 PM
RE: Academia Vampirilor - de Crazy~Tenshi - 27-11-2011, 01:34 AM
RE: Academia Vampirilor - de Lia - 28-05-2012, 11:48 AM
RE: Academia Vampirilor - de Fear - 15-04-2013, 10:28 PM