Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ura, cantecul si visul nostru

Ha. Am revenit. Deci :

Zau asa, chiar nu intelegi sa nu mai pui Punstele de suspenie la orice pas? Este asa de greu? Iti place sa le folosesti chiar asa de mult? Le folosesti foarte prost, vrei sa creezi suspans si mister, presupun, dar nu iti iese deloc. Eu ti- am mai spus, dar vad ca repet asta de cinci ori, sau de cate ori ti- am zis si nu intelegi.

Iar personajele isi pun intrebari fara noima, care nu au rost, si care ma fac sa ma plictiseasca. Pun niste intrebari seci, foarte seci, care se repeta mai in fiecare capitol. La fel si cu Semnul Exclamarii. Vad ca le folosesti foarte mult. Cat de tare se mira Sakura si Sasuke? Le folosesti in exes aceste semne de punctuatie.

Nu mai scrie cifrele cu Cifre, scrie- le cu litere, nu suntem la ora de matematica. Iti dau eu niste exemple ca vad ca nu se intelege ce spun. 3 -> trei, 23 -> douazeci si trei, 542 -> cinci sute patruzeci si doi, 4621 -> patru mii sase sute douazeci si unu. Sper ca acum sa intelegi la ce ma refer -.-.

Vad ca pui strofe din anumite melodii, nu imi place asta. Fiindca nu sunt scrise de tine, poti sa spui doar ce canta si noi daca eram interesati ne duceam frumusel pe You Tube si cautam melodia. Nu le mai scire, nu da bine la estetica si mai rau par ca strica capitolul. Si am vazut ca le- ai scris, dar in paranteza, nu mai scrie niciodata nimci in paranteze, nu da bine la estetica. pui frumusl o virgula si scrii ce cantau.

Ai gresli de tastare, si cred ca am vazut si de exprimare. Ti- am mai spus, defapt repetat de cateva ori. Nu este greu sa ii dai cuiva capitolul pentru a il corecta, sau daca nuvrei sa faci asta, corecteazati- l singura de cateva ori.

Ai iar foarte mult dialog, stii cat de sec, banal, plictisitor este? Ma face sa ma dau cu capul de pereti. Mai taie din el, cred ca iti voi spune asta pana vei taia din el.

Credeamc a inveti ceva, dar vad ca nu. Descriere si naratiune nu ai, ai niste naratiune trasa de par, care suna mecanic si iritant. Nu este placut de citit, cel putin pentru mine .

Cam atat, ma mai abtin. Vin si data viitoare >.>
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Ura, cantecul si visul nostru - de Harona - 12-02-2011, 08:50 PM
RE: Ura, cantecul si visul nostru(sasusaku) - de Daria - 16-02-2011, 10:42 PM
RE: Ura, cantecul si visul nostru - de ..Chris. - 03-03-2011, 09:31 PM
RE: Ura, cantecul si visul nostru - de Sho-Yo - 05-03-2011, 11:10 AM
RE: Ura, cantecul si visul nostru - de Zummy - 10-03-2011, 05:49 PM
RE: Ura, cantecul si visul nostru - de Fiction - 28-03-2011, 09:20 PM
RE: Ura, cantecul si visul nostru - de Flash - 28-03-2011, 09:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns