14-02-2011, 09:45 PM
pai, e un inceput bun pentru o incepatoare. :) Dar mai bine sa incep sa-ti dau niste sugestii, nu?
In primul rand, descrierea merge, cu toate ca se putea si mai bine, ai descris cat de cat sentimentele fetei insa nu atat de mult pentru a ma face sa le simt si eu. Am observat faptul ca ai descris camera in care acesta se afla, bun.
Naratiunea e chiar in regula.
Dialogul e bun si el, insa e la fel ca la descriere, nu am simtit nimic cand am citit. Mai ai de lucrat si aici.
Actiunea nu ai grabit-o asta e chiar bine, asta mai lipsea, sa fie actiunea grabita. :)) ce bine ca nu ai fugarit-o! mersi mult, iti sunt recunoscatoate, nu-mi plac deloc ficurile grabite. ei sa lasam asta si sa continuam...
Greseli de tastare sunt, nu multe ce-i drept. Trebuie de asemenea sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, nu stiu daca ti s-a atras atentia cu privire la asta, dar daca ti-a mai spus cineva iti mai repet eu acum. :P repetitia e mama invataturii.
Ai grija de asemenea la timpul verbelor, le cam incurci( ce-i drept si eu le mai incurc :p dar nu exista perfectiune, nu? ) trebuie sa intelegem...
pai, sincera sa fiu nu prea am inteles care-i treaba cu piatra aceea, insa acest lucru ne va fi dezvaluit in capitolele urmatoare, nu?
pai, ce pot sa mai spun in afara de faptul ca-ti doresc numai bafta in continuare, si astept nextu( ma anunti si pe mine, da? ^^ merci)
:bye:
In primul rand, descrierea merge, cu toate ca se putea si mai bine, ai descris cat de cat sentimentele fetei insa nu atat de mult pentru a ma face sa le simt si eu. Am observat faptul ca ai descris camera in care acesta se afla, bun.
Naratiunea e chiar in regula.
Dialogul e bun si el, insa e la fel ca la descriere, nu am simtit nimic cand am citit. Mai ai de lucrat si aici.
Actiunea nu ai grabit-o asta e chiar bine, asta mai lipsea, sa fie actiunea grabita. :)) ce bine ca nu ai fugarit-o! mersi mult, iti sunt recunoscatoate, nu-mi plac deloc ficurile grabite. ei sa lasam asta si sa continuam...
Greseli de tastare sunt, nu multe ce-i drept. Trebuie de asemenea sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, nu stiu daca ti s-a atras atentia cu privire la asta, dar daca ti-a mai spus cineva iti mai repet eu acum. :P repetitia e mama invataturii.
Ai grija de asemenea la timpul verbelor, le cam incurci( ce-i drept si eu le mai incurc :p dar nu exista perfectiune, nu? ) trebuie sa intelegem...
pai, sincera sa fiu nu prea am inteles care-i treaba cu piatra aceea, insa acest lucru ne va fi dezvaluit in capitolele urmatoare, nu?
pai, ce pot sa mai spun in afara de faptul ca-ti doresc numai bafta in continuare, si astept nextu( ma anunti si pe mine, da? ^^ merci)
:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui