Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A yusuke & kurama love story

A doua zi dimineata, Yusuke se duse la serviciu, foarte tulburat de ceea ce se intamplase. Stia ca facuse cea mai mare greseala din viata lui. Cum putea acum sa nu se mai casatoreasca cu Keiko dupa tot ce intamplase intre ei... Si doar ii promisese.
Totusi, totul i se parea acum mult mai clar. Tinea la Keiko, insa ceea ce incepea sa se infiripeasca in sufletul lui era ceva nou, mult mai puternic, ceva care il facea sa arda in interiorul lui. Se gandea cum e posibil asa ceva, fusese pervers toata viata lui in privinta fetelor insa niciodata gay. Dar totusi stia ca simte ceva pt Kurama, insa nu stia dc era vorba de dragoste sau doar curiozitate.

La serviciu

Pe la pranz, Yusuke fu chemat de patronul fabricii de masini. Intra, insa ramase inmarmurit in fata usii. In camera era si Kurma, imbracat intr-o pereche de blugi taiati, cu o camasa cam invechita. Era atat de frumos cu parul lui roscat si cu ochii sai mari verzi imbracat asa.
Isi facu curaj si totusi intra.
Y: M-ati chemat?
P: Da. Vreau sa-ti prezint pe nepotul meu, kurama.
Y: Cazuse cerul peste el. Kurama era nepotul sefului sau!
P: De acum incolo voi doi o sa lucrati impreuna. El o sa fie seful tau.
Yusuke pleca furios din incapere, era sigur ca Kurama plainuse totul. Cand Kurama veni sa-i explice ca nu stia ca lucreza acolo, ii zise ca nu are nimic ce discuta cu el, ca de acum relatia dintre ei va fi una strict profesionala. Insa Kurama il saruta pasional, ceea ce-l prinse pe neasteptate pe Yusuke, care ii raspunse la sarut. Isi reveni imediat si ii arunca in fata, razand.
Y: Aseara am facut dragoste cu Keiko si nici macar nu poti sa-ti inchipui cat de bine a fost. O sa ne casatorim dupa ce termina ea liceul, asa ca raman aici pt ca am nevoie de bani. Vrea sa-l raneasca pentru ca credea ca asta o sa-l faca sa se simta mai bine.
Kurama pleca distrus, plangand. Stia ca se va intampla una ca asta, dar nu crezuse niciodata ca o sa-l doara atat de mult.
Y: Idiotule, cum ai putut face una ca asta! (vorbea cu el insusi) Ranesti pe toti care tin la tine, si pe Keiko si pe Kurama.

O propunere indecenta

Trecuse o saptamana de cand cei doi lucrau impreuna. In tot acest timp ei nu au discutat decat chestii legate de serviciu, nu si-au adresat nici un cuvant despre ceea ce simteau. Vroiau sa-si demonstreze ca pot sa fie tari, sa se comporte ca niste adevarati barbate, desi in interiorul lor se simteau zdrobiti. Yusuke continua sa se intalneasca cu Keiko in fiecare zi in cabana parasita din parc si sa intretina relatii intime cu aceasta. Insa stia ca lipseste ceva, intre ei nu mai exista pasiune. De fapt nu existase niciodata?
Se hotarase, trebuia sa vorbeasca cu Kurama, sa-i spuna ce simtea. Nu putea sa o paraseasca pe Keiko. Ar fi fost prea dureros pentru ea dupa ce-l asteptase 3 ani, sacrificandu-se pentru el. Era hotarat sa-si tina promisiunea, dar nu putea renunta nici la Kurama. Nu-l iubea cu adevarat, insa ceea ce simtea pentru el era mult mai puternic, era pasiune, ceva de genul I wanna hurt you until you scream my name?(Alice Cooper, Poison)

A doua zi la serviciu:

Y: Kurama trebuie sa vorbim serios!
K: Nu inteleg despre ce ar trebui sa vorbim. Mi-ai spus clar in fata ca nu vrei sa ai nimic cu mine, ca esti cu Keiko. spuse Kurama foarte calm.
Era atat de frumos imbracat intr-o pereche de blugi negri taiati si cu un tricou albastru. In cap avea o sapca neagra care ii ascundea parul roscat.
Y: Trebuie sa-ti marturisesc ca ti-am spus acele lucruri doar ca sa te fac sa suferi. Vream sa ma razbun, dar mi-am dat seama intre timp ca am inceput sa simt ceva pentru tine. Trebuie sa recunosc ca nu e vorba de dragoste, ci doar pasiune si curiozitate, spuse Yusuke cu un zambet pervers pe fata. Insa nu o pot parasi pe Keiko, cred ca-ti dai seama de acest lucru. Daca vrei sa avem o relatie in aceste conditii, mie mi-ar face placere.
K: Nu-ti pot da inca un raspuns. Asta ar inseamna sa-ti fiu amant in timp ce tu iti continui relatia cu Keiko??!!!Dar asta ar insemna sa o inseli in cel mai urat mod cu putinta? Spuse Kurama indignat, rosu de manie. Trebuie sa ma mai gandesc, dar iti pot spune cu singuranta ca te iubesc
Y: Stii cum se zice, ceea ce nu stii, nu-ti face rau. Nu ar trebui sa afli. Nimeni ar stii nimic. Si in plus noi am putea fi impreuna.
K: Yusuke, nu te stiam atat de rece si de pervers. Voi accepta pentru ca te iubesc mai mult decat orice, dar nimeni nu trebuie sa afle pentru ca le-ar face mult rau.
It's a game...

Răspunsuri în acest subiect
A yusuke & kurama love story - de Red Baron - 04-07-2007, 08:55 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Lye - 05-07-2007, 02:00 AM
RE: a yusuke & kurama love story - de Juliet - 12-08-2007, 10:42 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Red Baron - 14-08-2007, 06:42 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de iuliana_rin - 15-08-2007, 07:40 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Zvingli - 16-08-2007, 07:35 AM
RE: a yusuke & kurama love story - de Red Baron - 17-08-2007, 02:52 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Juliet - 17-08-2007, 04:17 PM
cool yaoi storry - de anne_demonangel - 18-08-2007, 11:29 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Red Baron - 19-08-2007, 01:20 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Red Baron - 19-08-2007, 06:17 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Lye - 22-08-2007, 12:55 AM
RE: a yusuke & kurama love story - de Juliet - 22-08-2007, 03:44 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Zvingli - 22-08-2007, 04:00 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Lye - 16-07-2008, 07:48 PM
RE: a yusuke & kurama love story - de Aly - 10-08-2008, 12:07 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.887 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.914 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Love story! Laylaa 10 6.390 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.762 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Not another love story . . . Vex 12 7.476 19-01-2011, 11:03 AM
Ultimul răspuns: Bella
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 14.589 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.957 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 25.526 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Love Story LM.C (yaoi) +18 yaoi maniac 0 3.118 22-06-2010, 01:49 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.045 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)