31-01-2011, 09:52 PM
Off : Ah ! Ce frumos :X Sunt prima surioaraaaa !!
On : Pai ce pot sa spun in afara de wow ? In sfarsit personaje secundare ce rar apar in ficuri ... Genial Kankuro ce pot sa zic ? Si eu mai cotrobai pe la sora mea prin camera cand am nevoie de vre-o bluza sau ceva si stiu ca nu o sa-mi dea daca-i cer deci il inteleg perfect . Au fost cateva faze amuzante [ mi-a placut partea cu crema verde pe fata , bigudiuri in par , papucei cu maimutse si periuta de dinti in gura :)) ] .
Si acum ceva mai serios ... Descrierea este prezenta insa ar mai merge ceva . Incearca sa folosesti mai multe figuri de stil cum ar fi metaforele , si mai multe imagini artistice pentru a contura frumos actiunea si pentru a infrumuseta continutul . Deasemenea ar fi frumos sa adaugi putin mister . De efect :D .
La naratiune , jos palaria . Din punctul meu de vedere narezi ca o profi ;) .
Cat despre dialog : este prezent si nu este sec ... presupun ca e numai bun .
Actiunea nu e grabita si se desfasoara normal si ma astept in fiecare clipa sa ma surprinzi cu ceva ... deabia astept ;)) .
Greseli ... au fost cateva si nu-mi place sa le mentionez . Important e ca nu am vazut greselute de exprimare .
Pai ce as putea sa mai adaug . A fost frumos si original si deabia astept next-ul .
Succes si aveti grijaa !!
Love iu ma'a suryyy !! :X
On : Pai ce pot sa spun in afara de wow ? In sfarsit personaje secundare ce rar apar in ficuri ... Genial Kankuro ce pot sa zic ? Si eu mai cotrobai pe la sora mea prin camera cand am nevoie de vre-o bluza sau ceva si stiu ca nu o sa-mi dea daca-i cer deci il inteleg perfect . Au fost cateva faze amuzante [ mi-a placut partea cu crema verde pe fata , bigudiuri in par , papucei cu maimutse si periuta de dinti in gura :)) ] .
Si acum ceva mai serios ... Descrierea este prezenta insa ar mai merge ceva . Incearca sa folosesti mai multe figuri de stil cum ar fi metaforele , si mai multe imagini artistice pentru a contura frumos actiunea si pentru a infrumuseta continutul . Deasemenea ar fi frumos sa adaugi putin mister . De efect :D .
La naratiune , jos palaria . Din punctul meu de vedere narezi ca o profi ;) .
Cat despre dialog : este prezent si nu este sec ... presupun ca e numai bun .
Actiunea nu e grabita si se desfasoara normal si ma astept in fiecare clipa sa ma surprinzi cu ceva ... deabia astept ;)) .
Greseli ... au fost cateva si nu-mi place sa le mentionez . Important e ca nu am vazut greselute de exprimare .
Pai ce as putea sa mai adaug . A fost frumos si original si deabia astept next-ul .
Succes si aveti grijaa !!
Love iu ma'a suryyy !! :X
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <---- ![[Imagine: gaaradance.gif]](http://i703.photobucket.com/albums/ww40/AkatsukiGaara13/gaaradance.gif)
![[Imagine: gaaradance.gif]](http://i703.photobucket.com/albums/ww40/AkatsukiGaara13/gaaradance.gif)
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
![[Imagine: desktop.png]](http://i929.photobucket.com/albums/ad138/Valira/desktop.png)
Is something about change !!!