28-01-2011, 09:09 PM
hey...am revenit...ce pot spune decat waw :chuu: Mai lasat in aer...defapt in plop si plopu in aer :99::??:grr: Nu am ce zice de rau despre ficul tau...titlu chiar atrage atentia... descriere,naratiune,dialog astia nu am ce sa le zic,adica pe bune sunt frumos imbinate si complexe.
si te urasc ca mai lasat in suspans..deci ce va fi? te rog ca sasuke sa traiasca :cry: Nu vreau sa moara,are o viata inainte alaturi de Sakura,poate sa moara Karin,chiar ar face un bine daca nu ar mai fi printre cei doi,e prea enervanta,dar totusi datorita ei Sakura nu a fost violata,chiar daca din cate am inteles Sasuke dorea numai sa o sperie,corect...corect,nu?
ok deci astept nextu:*:pls: si dak ai dori sa ma anunti...:eto:
:bye:
si te urasc ca mai lasat in suspans..deci ce va fi? te rog ca sasuke sa traiasca :cry: Nu vreau sa moara,are o viata inainte alaturi de Sakura,poate sa moara Karin,chiar ar face un bine daca nu ar mai fi printre cei doi,e prea enervanta,dar totusi datorita ei Sakura nu a fost violata,chiar daca din cate am inteles Sasuke dorea numai sa o sperie,corect...corect,nu?
ok deci astept nextu:*:pls: si dak ai dori sa ma anunti...:eto:
:bye: